אני ממש סאקר של הוצאות AAA מוגזמות, לא מזמן סיימתי את Far Cry New Dawn, עכשיו על Just Cause 4 (דיי מאכזב ביחס ל-3 לדעתי אבל עדיין חמוד)
וזה למה לא קניתי את ההרחבה של Horizon: Zero Dawn, המשחק היה מצויין והרגיש לי שההרחבה רק תהרוס לי (מניסיון עם הרחבות כושלות אחרות). כמובן GOW האחרון מדהים. זה לגבי הסוני.
במחשב, ממליץ על Divinity: Original Sin 2 שאני בסוף שלו, וגם על Pillars of Eternity II: Deadfire שאותו התחלתי ממש לפני כמה ימים. כמובן שהקודמים בסדרות מצויינים. Pillars of Eternity ממש מנסים לשחזר את החוויה של באלדורס גייט, ועושים את זה טוב. מפתיע שהם לא קיבלו לעשות את באלדורס גייט 3 שאמור לצאת, אבל Larian גם סטודיו מצויין ואני מאמין שיהיה משחק פיצוץ
אסמבלי?! זו שפת התכנות של השטן! מיועדת
למחשבים, לא לבני אדם
מה שכן, אני מניח שתוכנה שנכתבת באסמבלי רצה מהר פי כמה סדרי גודל מאשר תוכנה ״שקולה״ שנכתבה בפייתון.
לא, זה לא!
20char
אני שמעתי שזו אחלה של חוויה לשחק ב-Neverwinter Nights 2: Mask of the Betrayer כ-Evil…
כילד תמיד אהבתי להיות הטוב.
הבעיה היא שהמשחקיות של NWN יכולה להיות משעממת, ואם אני אשחק נטו בשביל העלילה, אני כנראה ארגיש שבזמן הזה יכול ליהנות מה-‘עלילה’ של הרצאות שאני צריך לראות כבר מזמן.
עוד דבר, זה שאני נפקנית Theorycrafting, ואני יודע שאם אני אתחיל לשחק במשחק, אני אבלה יותר מדי ימים בתכניות דמויות, ואין לי את הפנאי לזה כרגע.
אחד המשחקים היותר טובים ששיחקתי… העברתי על המשחק הזה ועל red alert 2 כמה שנים בילדות שלי
Red Alert אחד המשחקים! ההמשך שלו, הנקמה של יורי זה אחד המשחקים הטובים ביותר ששיחקתי…
לגמרי אחד המשחקים הטובים. נראה לי גם במונחים של היום אפשר להנות ממנו
ממש אהבתי שShang Tsung יש בדיוק את תווי הפנים של קארי-הירוייקי טאגאווה שגם הוא זה שמדבב את הדמות (קארי-הירוייקי טאגאווה זה מי ששיחק את Shang Tsung בסרט הראשון של מורטל קומבט).
כן זה ממש מגניב שהוא חזר לשחק את הדמות הזו, הוא מעולה!
your soul is mine!
אגב, רובוקופ במורטל קומבט! וגם stage fatalities, ו- friendships חוזרים! לא מזמן השגתי גביע פלטינום בגרסת הפלייסטישן 4 וכבר חשבתי שלא יהיה לי הרבה בשביל מה לחזור חוץ מלהשיג את שאר הברוטאלטיז. איזה כיף!
תגיד לי שזה לא אמיתי! חחחח
חחחח אחרי אשכים של סוסים שמתכווצים בקור ב RDR 2 משהו עוד יכול להפתיע בכלל? וכן זה אמיתי לגמרי
ראית את הטריילר החדש אתמול ל vtmb 2? באירוע של מייקרוסופט (לינק כמה הודעות מעל זו)
@ori81510 @aviadamar
אם אתם חושבים שזה משהו חדשני, אז גם במחלקה הזו Conan Exiles הקדים את שני המשחקים האלה לפחות בחצי שנה, עם פומלות וצינורות מאורכים או מוקטנים לנשים וגברים כאחד. אני לא חושב שהוא אפילו היה הראשון לעשות זאת:
הזיה!
תשמע, TLOU נראה מדהים! ועד כמה גם הצלחתי להימנע מהספויילרים של ה-leaks
גם אני הצלחתי להמנע מהם! בינתיים בהתחשב בזה שאני עדיין לא יוצא מהבית חוץ מלריצות מדי פעם כדי להתאוורר, ההדלפות האלה יותר מפחידות אותי מהקורונה!