אני אעמיד פנים שלא קראתי את זה כי הדבר האחרון שאני צריכה כרגע זה אפילו לדעת שיש עוד משחקים של פוקימון
פרט לפוקימון גו שהזכרתי בתגובה אחרת,
אצא הכי בת לפי כל סטיגמה מגדרית שהיתה אבר ואומר SIMS.
בתור ילדה SIMS2 היה חלק משמעותי (להטריד) מחיי, ואחרי הפסקה של יותר מעשור, הכרתי את זוגתי שיש לה ילדות בגיל שבו הייתי משחקת, וכמובן שמיכרתי את כולן למשחק.
אנקדוטה: הצלחתי להתקין לאחת הילדות את המשחק אחרי שדרוג מע׳ הפעלה למרות שהדיסק כבר שרוט מרב משחק, על ידי זה שהעברתי קבצים תקינים שנחוצים להתקנה מהמחשב של אחותה, וייצרתי מעין דמוי CD על דיסק און קי והצלחתי לעבוד על המחשב שזה CD והוא התקין
אבל השמחה היתה short lived, ובאיזשהו שלב המשחק הפסיק לרוץ.
מאז ביליתי מליון שעות בלנסות לפתור את הבאג שלא מאפשר לSIMS2 לרוץ על ווינדוס 10, לפי הוראות באינטרנט, ולבושתי טרם הצלחתי
אנחנו סרבניות SIMS4 (שלא לומר 3, בעע) ויש גיימרים.ות רבים.ות של SIMS שיסכימו איתנו ממליון סיבות, אבל EA הפסיקו לתמוך בSIMS 2
כשפניתי אליהם בניסיון לקבל תמיכה טכנית ההודי החמוד בצד השני של הצ׳אט אשכרה התנצל בפניי שזה פשוט טראגי שהם לא תומכים יותר ב2 והוא כל-כך מצטער והשתפך בפניי שהוא בעצמו נאמן SIMS2 מילדות והוא מבין אותי לחלוטין אבל לצערו אין לו אפשרות לסייע. זה היה מבאס טילים אך עם זאת קצת אוסום.
למה אתן סרבניות sims4? לא יצא לי לשחק בסדרה מאז הראשון וקיבלתי את 4 בפלייסטישן פלוס לא מזמן, חשבתי שמתישהו אי פעם אולי איכשהו אגיע אליו.
הדיבור הוא שאף גרסא של סימס שבאה אחרי 2 לא מציעה את אותה כמות תוכן, גם מבחינת סטוריטלינג, וגם מבחינת אפשרויות בניה. תכלס אין לי באמת מושג, אבל כשניסיתי מן גרסת ניסיון של 4 הזדעזעתי והרגשתי שזה חילול הקודש ואמרתי נבר אגיין
אוקי וממה הזדעזעתי - מהאנימציה, האנשים אשכרה הפכו למכוערים לעומת האלה בסימס 2, נראו לי פחות אנושיים וrelatable, שזה חלק ככ חשוב מהUX בעיניי במשחק הזה… הרגשתי כאילו אני משחקת במשחק עם אנימציה ברמה של תכנית ילדים לעומת מה שהייתי רגילה שממש הצלחתי להרגיש בו כאילו אני בתוך VR סתם מלהסתכל על מסך המחשב. שזה כל הקטע של המשחק. אתה חי חיים של אחרים, מקדם אותם, עושה להם דרמות ואז מתקן את הדרמות, בונה להם בית, מעביר אותם דירה, ממקסם את הכישורים שלהם, יוצר להם קשרים… אם אתה מתקשה להתחבר לדמויות זה כשלעצמו מוריד את ההנאה אז… בקיצור התבאסתי. אולי צריכה לתת עוד צ׳אנס אבל מודה שגם פחות יש לי זמן וגם פחות בא לי
איזו גרסא של סימס אתה משחק?
אני מוצא מעט מאוד זמן לשחק בחיים שלי ולכן אני משחק פעם בכמה זמן, התקופה האחרונה אפשרה לי לחזור לשחק. אני כבר כמה חודשים מתקדם עם dragonage: inqusition שאת השניים הראשונים כמובן שיחקתי עוד כשהייתי בתיכון, ואני עכשיו עסוק בלהשלים אותו.
אני משחק ב sims 4 , עם הרחבות של tiny house ו living city בגדול
הכנסתי גם cc של מטבחים שאני לא זוכר את שמו אבל אם זה מעניין אותך אמצא את השם שלו. הוא מעולה למי שאוהב עיצובים מודרניים
זה אפשרי? הם הפסיקו להוציא שלבים חדשים כל שבוע?
היתה תקופה שפעם בשבוע הייתי מסיימת
בין מחברת למחברת אני נוהג להעביר את זמני הטוב בלהרוג חייזרים ולצבור כמות בלתי נתפשת של רובים ב
אחריו כנראה אעבור ל red dead redemption 2\ hollow knight והמלצה לכל אוהבים הrpg המושבעים vampire the masqurade bloodlines 2 וואו אחד היה מדהים וחסר גרפיקה מתבקשת אבל 2 הולך להיות בטוח מדהים עוד יותר בהתחשב בכמות הזמן שיושבים עליו
אהבתי מאוד(!!!) את hollow knight. משחק מצוין ממש שניכר שהשקיעו בו המון.
ל־RDD2 פחות התחברתי
כל שבוע 30 שלבים חדשים
הולו נייט אכן מדהים!
אני אישית כרגע משלים את The Witcher 3 אחרי שסיימתי את 2 ו-1 לפני שנים. משם אעבור ל-Horizon: Zero Dawn ול- Divinity: Original Sin 2
אין על פוקימון!!!
אני האמת בשלב 34 והזנחתי ממש בגלל שעזבתי למרכז.
(כשגרתי בדרום והייתי סטודנטית הייתה שם קהילה ממש כייפית, ופה אני כבר לא מכירה כלכך אנשים שמשחקים)
הבנתי שגם הוסיפו מלא פיצ’רים חדשים אבל כלכך הזנחתי שאני לא כזה מעודכנת במה הולך שם כיום.
אחד המשחקים הכיפיים (:
הוא כל כך כל כך מדכאאאא.
אני יודע שזו המטרה שלו, והוא בנוי ומשחק מדהים, אבל איזה אווירת יום זיכרון.
פרשתי אחרי כפר המנטיסים.
כן! The Witcher 3 אחד הטובים בכל הזמנים מבחינתי. הטוב ביותר ששיחקתי בשנים האחרונות אחרי אולי God of War. מת שיצא כבר Cyberpunk ומקווה שלא יאכזבו.
הורייזן היה מצוין אבל ההרחבה איכזבה רצח. ל¯Divinity פחות התחברתי אישית אבל הוא מקבל ביקורות משוגעות
אז לא ראית מה קורה עם כל ה grubs אחרי שאוספים את כולם? ומה נמצא בתחנה הסופית של החבר-רכבת שלך?
(מדכא בלשון המעטה)
מה איכזב אותך בהרחבה? אני נהניתי ממנה. שיחקתי בה כחלק מהקומפליט אדישן, אז זה היה מבחינתי פשוט עוד סייד סטורי נחמד.
ו god of war מדהים. מת לחזור אליו לסיבוב נוסף שכולל פלטינום הפעם. וויצ’ר 3 מותקן אצלי כבר הרבה זמן אבל אני בהתלבטות איך לגשת אליו (אם לשחק בקודמים קודם או לא)
הרגשתי שהאורך של המשחק הוא בול, וההרחבה סתם האריכה אותו ולא חידשה כלום, אז זה היה לא מהנה. שום מכניזם חדש ושום עניין חדש מעבר.
מעבר לזה,
ספוילר
הסוף היה sucks ברמות אחרות. באיזה קטע הם פשוט לא עושים כלום? לקח לי זמן להבין שזה הסוף ושלא פספסתי משהו. 0 סיפוק. מבאס טילים
את God of War סיימתי על 100% כולל כל האצ’יבמנטים. 100% עגול.
האמת מאז שהתחיל הקורס לא יצא לי אבל כל המשחקים של Naruto PS4 פשוט אדירים אחד אחד,
Mortal Combat 11 , אולי קצת ילדותי אבל המשחקים הישנים של פוקימון זה פשוט התמכרות…
כמובן League of legends , Diablo
ואין ספק שאחד המשחקי אסטרטגיה שהכי נהנתי מהם זה - Battle Realms פשוט משחק מדהים בעיניי… חבל שלא הוציאו המשך… יש הרחבה אבל זה לא אותו דבר…