לאא עכשיו אני הולך לצפות
ראיתי על זה סרטונים, זה נראה משחק אדיר
לא קשור לגיימינג בקטע של סוגי משחקים, אבל unreal engine פרסמו אתמול את גרסא 5 למנוע
שלהם וזה מטורף
הצצה לאיך שמחשקים בעתיק הדיי קרוב יוכלו להראות, וגם עבור מי שמתעניין בפיתוח משחקים (שראיתי שיש פה לא מעט)
הם גם הפילו פצצה שעד שאתה לא עושה 1M$, השימוש במנוע בחינם
לי יצא להשתמש במנוע הזה רק להדמיות אדריכליות וגם לא הרבה, מטורף מהן היכולות שלו!
עניין ה1 מליון הכרחי שהתחרות גדלה
הוא נראה מעולה! הגיע הזמן למשחק חדש בסדרה
מישהו/י משחק/ת CoD Warzone במקרה? אני מחפש שחקנים גרועים כמוני להשתפר איתם…
אז נראה שבסוף הקומפלישניסט לא התייאש מהניסיון הפסיכי להשלים את פרסונה 5 ב 100% והוציא אתמול סרטון שמסכם את החוויות שלו עם המשחק:
והפעם בסרטונים שבא לי לשתף:
אם יש לכם אפילו טיפת עניין ב death stranding (ותכלס גם אם לא), ממליץ מאוד על שני הסרטונים המצחיקים הבאים (ועל הדרך גם על שני ערוצי היוטיוב המעולים האלה):
ואם כבר באווירה של כיף וצחוקים, לאלו מכם שסלדו עד עכשיו ממורטל קומבט בגלל האלימות המוגזמת שלו, אולי העדכון החינמי שיוצא ל MK11 יגרום לכם לתת לו צ’אנס בכל זאת (ואם לא, אולי לפחות להנות מאחלה טריילר):
ערוץ חזק וכמובן שאני מסכים בקשר לאנצ׳רטד (וכל משחק של נוטי דוג).
כל פעם שיצא לי לשחק באחד כזה, איכשהו תוך כמה דקות זו נהיית ישיבה עם כל מי שנמצא בבית באותו הרגע.
אם מישהו פה מכיר את גאנז הקלאסי מובטח לו מקום בגן עדן, כנל על אמיו.
לא מזמן סיימתי את god of war 4, ממש נהניתי הביקורת היחידה היא כמה פעמים ממש בודדות במשחק שלא היה לי שמץ מה אני צריך לעשות ולקח לי יותר מדי זמן עד שמצאתי.
לא מזמן התחלתי את assassins creed black flag ואחריו הולך לשחק ב- unity כי הם היו בהנחה בחנות של הסוני (וכל מי שחושב שזו חרא של סדרה אני מבין לגמרי אבל אני פאנבוי עוד מימי אזיו)
אני נוטה לא להתחבר להפקות ענק, אבל GoW 4 היה אחד המשחקים היותר מוצלחים ששיחקתי בשנים האחרונות.
גאנז הקלאסי אגדה
לכמה חודשים שיחקתי Guild Wars אבל אני טיפה מתביישת להגיד שמאז שתקופת קורונה החלה, אני חזרתי לשחק Worms Armageddon, הרגיש מתאים .