ברוכים הבאים! בואו נכיר אתכם :)

אהלן ! תודה רבה על היוזמה ועל ההוספה לכאן
לירון בן 26 סטודנט להנדסת תעשייה וניהול שנה ב’
ידע בסיסי בקוד רוצה להעשיר את הידע ולהתמקצע קצת יותר בתחום כתיבת הקוד וכריית מידע

היי ים, שמי שני, בת 28, מרפאה בעיסוק:) נעים להכיר ותודה רבה!

היי כולם, אני אלון בן 27 מחיפה

היי ים תודה רבה על ההזמנה!
שמי ירין בן 17 מרחיב הגנת סייבר בתיכון ומאוד רוצה להרחיב את הידע בפייתון וללמוד יוצר טוב

שלום לכולם :sunny:
אני לורן, בת 22 מירושלים. לוקחת חלק בshe codes ומעוניינת להרחיב את הידע בפייתון לקראת תואר במדעי המחשב.
שיהיה לנו בהצלחה ותודה על ההזמנה!

היי, תודה רבה על היוזמה!

אני דוד, בן 26, חי בין אנגליה וישראל, מתחיל ללמוד מדמח בקרוב, ורוצה להעשיר את הידע בשפות מחשב לפני.

היי כולם! אני אביה, סטודנטית להנדסת חומרים
שיהיה לנו המון בהצלחה ותודה ענקית לסגל :snake:

היי חבר׳ה, אני הדר, בת 28 מתל אביב. עובדת בחברת cyber security, שמחה על ההזדמנות הנפלאה שנרקמה לה פה!

היי שלום לכולן.ם, ותודה למדריכים!
מיכל, בת 25 מתל אביב. בעלת תואר ראשון במדעי הצמח מהפקולטה לחקלאות של העברית. בדיוק עזבתי תואר שני ומנסה לגשש ולראות אם זה יכול להיות כיוון יותר מעניין עבורי :tipping_hand_woman:t5:

דגן, בן 52, ביר גיק בהווייתי, קונה ומוכר מטוסי מנהלים לפרנסתי. תיכנתתי בבייסיק על Apple IIe לפני 35 שנה ומאז לא ממש יצא לי. אסיר תודה לים ולצוות המופלאים שמאפשרים לי להגשים חלום בגילי המופלג. הולך להיות מה זה כיף!!! :upside_down_face:

הי לכולם.

אני דוד. בן 33 מחיפה. מורה בבית ספר יסודי בעיר. למדתי קצת פייתון באינטרנט, אבל לא בצורה כזאת רצינית.
ים, תודה רבה על ההנתדבות!

יוזמה מבורכת!
שמי גל בת 25 מכפר סבא, אין לי ניסיון קודם בכלל אבל תמיד התעניינתי וזאת אחלה הזדמנות עבורי ללמוד ולהכיר את העולם הזה, נעים להכיר ותודה לכל הצוות! :smile:

היי ים, יוזמה אדירה!! באמת שאי אפשר להגזים בחשיבות למידת Python בימינו!(בייחוד בימי הקורונה).
אני עובד בחברת הייטק גדולה ובה יש צורך אדיר בידיעה מעמיקה של Python (בייחוד Django) ושאר ספריות. למדתי כלכלה אבל תמיד התחברתי לתכנות(לצערי אין תוכן בעברית עבור Python שמציע מספיק עומק ורוחב בכדי להיות שימושי).
מקווה מאד שיהיו פה ה-מ-ו-ן תרגילים(וכמובן פתרונות) בכדי להפוך את הלמידה לכישור שאפשר ליישם בעבודה.

היי, שמח מאוד להשתתף בפרויק המבורך הזה!

אני אדר, בן 30 מת"א, בוגר תואר ראשון בהנדסה ביו-רפואית ופייתון נשמעה לי כמו שפה שיכולה לפתוח את הראש לכל מיני כיווני חשיבה בתחום האלגוריתמים באפליקציות רפואיות :slightly_smiling_face:

שיהיה בהצלחה לכולם!

שלום ים ! קוראים לי אוראל הנדלר, בן 20, ואני שמח מאוד לקחת חלק בפרויקט הזה !

ממש שמחה שמצאתי את הקורס!
אני אריאנה בת 23 מהמרכז, לומדת תואר ראשון בהנדסה עכשיו בתל אביב :smiley:

היי ים, קוראים לי אריאל בן 31 אבא ל2, עובד בתחום האדטק כבר 6 שנים בתפקידים שונים של פיתוח עסקי, מחפש ללמוד שפות תכנות והתזמון מושלם. תודה רבה על ההזדמנות

היי ים, יוזמה נהדרת!
אני ולריה בת 25, מעצבת גרפית וכרגע סטודנטית למדמ’'ח מחיפה.

היי, עדית בת 38 מעצבת חווית משתמש ושירות, גרה בדנמרק. למדתי לתואר ראשון לתקשורת חזותית בשנקר והתמחתי במדיה אינטראקטיבית (לפני שקראו לזה UX) ותואר שני לעיצוב מערכות שירות באוניברסיטת אולבורג, דנמרק.

מבחינתי תכנות זה השטן, נאבקתי קשות במהלך הלימודים עם Action script 3 ו arduino עכשיו התפנה לי זמן והחלטתי לתת ניסיון נוסף זה היה או זה או להתמקצע בטיקטוק.

תורי! ענבר, בת 30, עובדת מעבדה מאוד חיונית כיום אבל עדיין בעלת רצון ללמוד בין הבדיקות וכל הקורונה. מעבר לזה גיקית בזמני הפנוי ומתחתנת עוד מעט (בתקווה) אז גם זה קורה וזה נחמד.
תודה על ההזדמנות :kissing_heart: