ברוכים הבאים! בואו נכיר אתכם :)

היי @Yam, אני ירדן אדמון, הופניתי להרשמה לקורס דרך ספיר וולף חברתי ואני ממש שמחה שהיא הביאה אותי לכאן :grin:
אני בת 29, גרה בתל אביב (במקור מיהוד), בעלת תואר ראשון בביולוגיה ימית ותמיד רציתי ללמוד משהו שקשור לעולם התיכנות אבל לא היה לי מאיפה להתחיל או זמן או כסף לזה ולכן תודה ענקית על היוזמה הזאת! :revolving_hearts:
אני גיימרית מאז שאני זוכרת את עצמי וגם היום משחקת במחשב/בסוני כשיש קצת זמן.
עובדת בחנות “דוגית” (ציוד ספורט ימי) כשאין קורונה.

נעים להכיר :wave:

שלום :slight_smile: שמי רועי, בן 20. מתחיל הנדסת חשמל בשנת הלימודים הבאה. למדתי מדעי המחשב בתיכון (c#) ומעוניין להרחיב אופקים לפני התואר וגם בעולם התכנות בכללי.
יוזמה מבורכת, תודה!

שלום, קוראים לי דן אני בן 16 תודה על ההזמנה ללמוד יותר, אני תלמיד תיכון במגמת הנדדסת תוכנה אבל שפת פייתון פחות יוצא לי להיחשף אליה ואני שמח להיות פה וללמוד אותה :slight_smile:

היי. אני ניתאי בן 23.
שמח על ההזדמנות ללמוד עוד
תודה רבה על המיזם :slight_smile:

היי אני אופיר בת 21 השתחררתי לפני שבוע מהצבא.
למדתי מחשבים בתיכון והתעסקתי עם מערכות בצבא. זה הכיוון למה שאני רוצה ללמוד בעתיד וזה אחלה ניסון והבנה אם זה מה שאני רוצה :slight_smile:

הי כולם. אני שים (שמרית) מפיקה בתחום האמנות והתרבות, בדגש אמנות דיגיטלית
רציתי ללמוד קצת את מאחורי הקלעים של מה שאני עוסקת בו כבר עשור
בת 42. מתל אביב

היי!! יוזמה מבורכת… מחכה להתחיל :slight_smile:

שלום:slight_smile:
אני אביטל, בת 24 מהצפון. אני סטודנטית להנדסה ביורפואית ורוצה לראות אם תחום התכנות יכול להיות כיוון שאני רוצה לפנות אליו. תודה רבה על ההזדמנות!:slight_smile:

היי :slightly_smiling_face:
אני מיתר, סטודנטית לרפואה בחיפה ממש מודה על היוזמה וההזדמנות!

שמי מאי, סטודנטית לרפואה בת 25, מסיימת שנה שלישית.
מתעניינת במדעי המוח, הנדסה ביו-רפואית ומחקר.
תמיד רציתי ללמוד לתכנת ולשלב זאת בעתיד המקצועי שלי, כך שתודה על ההזדמנות.

היי, אני ערן, על סף הסמכה פורמלית בתזונה, בעברי קונדיטור. לצערי הרב מנוע מלהשתתף במאמצים של כל עובדי הבריאות כרגע :pensive:, אז כשראיתי את ההצעה של ים קפצתי עליה - ניסיתי הרבה מאוד קורסים מקוונים, ובעברית הרבה יותר קל להתקדם, ללמוד כישורים חדשים ולהטמיע ידע.

לקחתי קורס בפייתון בעבר וממש נהנתי לתכנת בקטנה ולהבין איך קוד עובד, לא הצלחתי להמשיך בתרגול ולמידה בלי מסגרת. מקווה לשחזר פה את חווית ההצלחה, והפעם לקחת כלים שימושיים לכל עיסוק מקצועי בעתיד

שלום חברים! קוראים לי חן בן יקר, אין לי רקע בכלל בתכנות או שמת תוכנה וכאלה, אשמח לראות אם העולם הזה מדבר אליי וכמו כן להמשיך להתפתח בתחום במידה וכן! שיהיה לכולם כייף ובהצלחה!

היי אני חן בת 26, שנה חמישית ברפואה בצ’כיה. כרגע בהסגר בגלל המצב :pensive:
נרשמתי כי תמיד הייתה בי את התעניינות אבל עכשיו גם יש את הזמן.
ובכלל- תמיד טוב ללמוד גם דברים חדשים :nerd_face:

תודה רבה על הפרוייקט הנפלא שלכם!

יוזמה מטורפת.
איל בן 22 בצבא בתחום טכנולוגי, מחכה כבר להחיל ללמוד :blush:

שלום לכולם, דניאל צלם מתל אביב, תמיד אהבתי מחשבים ותכנות וגם למדתי בגיל מוקדם יותר אבל לא התעסקתי בזה שנים רבות ואני מעונין להיכנס לתחום

שלום לכולם!
אני שמח מאוד להיות חלק מהקהילה.
קוראים לי דור ואני סטודנט למדעי המחשב.
עולם התכנות לא חדש לי ואני מאוד אוהב את יכולת היצירה שהוא מביא איתו.
החלטתי להצטרף לקורס כדי להכניס עוד יכולת לסל היכולות שלי.
בהצלחה לכולם ותודה למדריכים

אהלן שמי איתיאל, מחכה כבר לא מעט זמן למצוא את ההזדמנות ללמוד פייתון. בונה אתרים וגרפיקאית במקצועי, שמחה להרחיב את היריעה. תודה על ההזדמנות!

שלום לכולם!
אני אייל,מירושלים בן 27 סטונדט שנה ד’ להנדסת מכונות שמוכן להילחם בפוביית התכנות שלי :slight_smile:
תודה על ההזדמנות.

היי ים, שמי עידו, סוחר אופציות בבורסה בשיקגו, אשמח ללמוד פייתון בכדי לשלב זאת עם עולם המסחר, ברכות על המיזם.

אהלן, נעם בן 29. כבר כמה שנים בתחום התקשורת ואינטגרציית מערכות. היום מתכנת בתים חכמים וחשמל חכם. זה נקרא ככה אבל בפועל זה לא תכנות של ממש. יותר קונפיגורציה בתוכנות ייעודיות.
רוצה ללמוד תחום נוסף ולסגל יכולות אוטומציה שייעלו את העבודה שלי. בנוסף, רוצה להכיר את עולם התכנות ולראות אם אני מתחבר.