ברוכים הבאים! בואו נכיר אתכם :)

Marjorie Lee Browne indeed =]

היי ים, אחלה של מיזם!
עוז בן 21 מתל אביב מתכנן ללמוד מדעי המחשב וגם מאוד אוהב גיימינג

איזה כיף! שמי נגה, אני עיתונאית, בזמני הפנוי מתעסקת במוזיקה ולאחרונה מתעניינת בעולם המחשבים
מקווה להיות סטודנטית בשנה הבאה (כשהעניינים קצת ירגעו ואוכל לדאוג לדברים פעוטים כמו פסיכומטרי)

היי ים שמי יונתן בן 25 סטודנט בבן גוריון להנדסת נתונים , ממש שמח על ההזדמנות , תודה רבה! :slight_smile:

היי אני יובל בן 21. קודם כל תודה רבה על היוזמה, במיוחד במצב הזה! יש לי אפס ידע בתחום אבל תמיד נמשכתי למחשבים, מקווה להפיק את המיטב מהקורס הזה.

שלום ים ושאר הצוות, ושאר התלמידים :slight_smile:
אני אמיר, בן 28, מהארץ אבל גר כרגע בציריך ולומד מוזיקה. ללא שום רקע בתחום אבל עם די הרבה זמן פנוי. תודה על היוזמה המבורכת, מחכה בקוצר רוח להתחיל!

כמות התגובות מרגשת, יוזמה מבורכת, אני שמח להיות חלק, מקווה שיהיה מדהים (:slight_smile:
תודה

עידן , חיפה לומד הנדסת תוכנה עצמאית , רוצה ללמוד יותר
גיק וגיימר

היי
שמי אירנה. אני בת 36.
במסגרת עבודתי ביבוא ורכש חו"ל, אני רואה הרבה פוטנציאל לאוטומציה בתחום.
מתעניינת בכתיבת סקריפטים.
פייתון היא שפה שמתאימה לי בינתיים, לפי קורס מבוא קצרצר שלקחתי אונליין.
מקווה שזה יפתח לי עוד הזדמנויות ללמוד ולהתפתח מקצועית.

היי , אני איציק, בן 23
השתחררתי לא מזמן מצהל, הנדסאי אלקטרוניקה
מתעניין בתכנות ורוצה להרחיב את הידע שלי.
שמח שנתקלתי בקורס הזה, תודה רבה על ההזדמנות!

היי אני סרגיי בן 30, מאז ומתמיד גיימר ומתעסק בכל מה שקשור לפאן הטכני ועבודה עם הידיים, תמיד חשבתי על תכנות אבל חששני לנסות…
מאוד אשמח ללמוד שפת תכנות ולהתגבר על הפחד מעולם החשיבה הלוגית.

היי! תודה רבה לכם על היוזמה וההזדמנות! מחכה כבר להתחיל :wink: מיכל בת 34 מכפר סבא

שלום לכולם! אני גלעד בן 25 ולאחרונה התחלתי להתעניין בשפות תכנות, יהיה מעניין לראות איך הקורס הזה יתפתח :slight_smile:
בהצלחה לכולם!

היי ים (איזה שם פה) והיי כולם! כיף להכיר :slight_smile:
אני אופיר, אני מתאמת מחקר קלינית וסייעת רופא במחלקת ניתוחי לב בשיבא, סטודנטית לתואר שני במנהל מערכות בריאות ורפואת חירום (כשאין קורונה), ומשתלמת פארמדיקים. אני חולמת לשלב בין האהבה לרפואת חירום לאהבה לטכנולוגיה - בתקווה לאט לאט להבין אותה יותר - ולהביא טכנולוגיה לרפואת החירום ובסוף להציל ככה חיים.
אני לא בחופש בכלל, אבל אני עם המון רצון ועפתי על הרעיון לגוון קצת גם בתקופה הזו. תודה לכם על הדבר האדיר הזה!

היי ים, אחלה יוזמה.
וובה בן 27 סטודנט להנדסת חשמל ומחשבים בבש, סמסטר אחרון בתואר.
נשמע כמו אחלה דרך ללמוד עוד גישות לפייטון.

היי, אני גיא,

כרגע ברילוקיישן בניו יורק, כבר שנים עוסק בתחומים משיקים (ניהול פרויקטים/פיתוח עסקי וכו’) והחלטתי לנצל את ההזדמנות לצלול קצת יותר לעומק.

תודה על ההזדמנות!

יובל, בן 26, התשחררתי משירות קבע לא מזמן ומחפש להכנס לעולם התכנות - שמח שיש מיזם כזה ועוד יותר שמח שהוא בחינם.
אגב, אין על גיימינג.

היי ים,

אני נדב, בן 34, אבא לאלמה בת שנתים ובעל לשיר.
אני מנהל פרוייקטים בתחום ה RTLS בעיקר במסגרות רפואיות (כל בתי החולים בארץ פלוס מינוס).
בשעות הפנאי שלי אני נהנה מאוד מגיימינג ומסדרות וסרטים.
ממש מחכה שהקורס יתחיל :slight_smile:

תודה רבה על היוזמה המבורכת ד"א :smiley:

היי ים כולם, שמחה מאוד שנתקלתי בפרויקט, ממש חיכיתי למשהו בסגנון ואני מאוד שמחה להצטרף.
שמי מרווה, בת 34, קלינאית תקשורת ואודיולוגית המקצועי. כרגע גרה באוקספורד.

היי, תודה רבה קודם כל!
קוראים לי שני ואני מהנדסת תעו"נ ואמא טריה :slight_smile: