אהלן,
גלעד, מאמן כדורסל ומתעניין איך ייראה העולם עוד 20 שנה ואם תהיה לי דרך להשפיע עליו.
הי ים !
קודם כל אצטרף לתודות של כולם , זה מיזם מבורך ולא מובן מאילו בכלל אז תודה לכם !
שמי אור בת 22, סטודנטית להנדסה תעשייה וניהול שנה ד .
היי,
קוראים לי עומר בן 26 לומד מנהל עסקים ומדיניות ציבורית בבן גוריון, שמח מאוד להצטרף לקורס!
שלום,
שמי מיכל בת 30 ביולוגית שהולכת לכיוון חישובי (כנראה באקדמיה) ומחפשת להרחיב את יכולות התכנות שלי.
נעים להכיר, ארז כהן מהנדס בדיקות ואוטומציה. אשמח ללמוד ולהרחיב את הידע בפייתון. כל הכבוד על היוזמה ים במיוחד שאחרים מנצלים את המצב אתה הראית אחרת
היי!
אני עמית, בת 30 מתל אביב, מתחילה בימים אלו דוקטורט, חוקרת למידה בדגש על למידת שפה.
מצפה!
שלום,
שמי בר לניאדו סטודנט לכלכלה וביג דאטה. במסגרת התואר עברתי כמה קןרסים בתיכנות. מכיוון שנושא זה עניין אותי לקחתי קורסי תיכנות נוספים בבית ספר למדעי המחשב של המבינתחומי.
מאוד מתרגש מהקורס וכבר מצפה.
תודה רבה
אהלן!
אני נטע בת 22. יצא לי לעבוד הרבה בצבא עם חבר’ה טכנולוגים והחלטתי שאני רוצה להיכנס גם כן אל העולם הזה.
תודה רהב רבה על המיזם מדהים הזה!
אהלן
אני מורן בן 28, בא מתחום התקשורת
אני פה כי אני חושב שים מסיקה הוא המלך
אולי גם המשיח
ובוודאות ממציא התרופה לקורונה
אהלן
גלעד, בן 28. מנהל מכירות, כרגע מובטל בשל המצב, זמן טוב להוסיף כלי נוסף לארגז
שלום לכולם, דניאל בן 33, מעוניין להרחיב את הידע שלי בפייתון.
בהצלחה לכולם ותודה על המיזם הנדיר
שלום שלום!
קוראים לי תמיר, בן 26. כרגע גם מובטל עקב הקורונה… היוזמה שלכם מאוד מבורכת ולא יכול לחכות להתחיל!
היי שמי אלכס, בת 34 מתל אביב. עובדת כאנליסטית בחברת הייטק. כותבת מעט סקריפטים בפייתון. אינ כאן כדי לקבל הכשרה מלאה יותר ובתקווה להצליח לעבור לפיתוח
שמי יבגני , מהנדס בחברת הייטק , כבר עובד בפיתוח אבל מעוניין להתקדם עוד
היי כולם!
נעים להכיר, אני גיא מהצוות, אתרגל אתכם וגם אבדוק תרגילים בקורס.
קצת על עצמי - אני בן 26, מתכנת (פייתון) בפאלו אלטו נטוורקס ובוגר מדעי המחשב באוניברסיטת תל אביב. התחלתי לתכנת לפני כמה שנים, ועל הדרך סיפור משעשע - מי ששכנע אותי להתחיל לתכנת זה ים, אז הייתי בנעליים שלכם
גר עם חברה שלי בתל אביב, ובזמני הפנוי אני מבשל (הרבה), מתאמן ומת על מדיטציה.
הי! אני טל, בת 19, כיום בת שירות בחינוך המיוחד ומתחילה ללמוד שנה הבאה הנדסה רפואית. אין לי בכלל ניסיון בתכנות וממש רציתי לבוא עם קצת רקע.
בוקר טוב ים ולכל הצוות.
תודה רבה על ההזדמנות והיוזמה.
שיהיה לכולם בהצלחה
יותם
היי ים,
אחלה יוזמה,אני נדב בן 28 מבת ים
אהלן! דון בן 20 חייל
היי,שמי שני בת 26 סטודנטית להנדסת תעשייה וניהול בטכניון.
שמחה להיות חלק מזה, תודה רבה על ההזדמנות!!