ברוכים הבאים! בואו נכיר אתכם :)

היי, אני תומר בן 29
סטודנט לתקשורת.
פה כדי לנצל את הזמן הפנוי והמטורף הזה כדל ללמוד עוד כלים :metal:t2::metal:t2:

היי! אני חן, בת 29 מרמת גן, אנליסטית במקצועי. נעים להכיר!

שלום לכולם,
שמי עידן פלד אני בן 15 ולומד בכפר הירוק.
נרשמתי ללימודי הנדסת תוכנה בתיכון בשנה הבאה.
כבר תקופה ארוכה שרציתי להרחיב את הידע שלי בתחום.
ולכן מאוד שמחתי על ההזדמנות הנפלאה הזו להעשיר את הידע שלי בתכנות בכלל, ובפייטון בפרט.

שלום ים, שמי מאור סטודנט להדסת ביוטכנולוגיה בבן גוריון.
מודה לך ולצוות על המיזם המבורך ומאחל לנו למידה יעילה וכמובן המון בריאות :slight_smile:

היי, אני גיא, סטודנט לפסיכולוגיה. מקווה שפר את כישורי התכנות ואולי להריץ מחקר שכולל big data.

אהלן לכולם, דבר ראשון תודה לך ים, על היוזמה המבורכת הזאת!
קצת על עצמי, אני מקס בן 26 מחיפה ואני מתרגש ללמוד פייתון :slight_smile:

היי, קוראים לי אדל סטודנטית מגרמניה. איזה כיף זה קורס בעברית! :heart_eyes: אתם תכננים אולי משהו דומה עם Java?

הי ים :), אני הילה, בת 26 מקיבוץ בעמק יזרעאל,
תודה על הפרויקט - איזה כיף!

היי,
באמת תודה רבה על ההזמנה זה ממש לא מובן מאליו!
אני רוני בת 18, התחלתי ללמוד מדעי מחשב כמגמה בתיכון אך בעקבות מחסור בביקוש היא נסגרה תוך זמן קצר. למרות שהיא נסגרה לאחר 4-5 שיעורים עדיין באמת התחום הזה קנה אותי והתחלתי לנסות וללמוד לבד יום יום וכשראיתי את הקורס ישר ידעתי שזאת ההזדמנות שלי ללמוד בצורה הטובה ביותר אז באמת שאפו ענק, יוזמה מבורכת! :slight_smile:

היי,
כל הכבוד על היוזמה!
אני צחי, בן 32, עובד בתחום התקשורת בלי נסיון בתכנות. פה כדי לשדרג את היכולות שלי כמה שניתן :slight_smile:

היי
מיכל בת 29, מסיימת בקרוב תואר שני במנהל עסקים. כבר תקופה שאני רוצה ללמוד פייתון אז אני מרגישה שהגעתם בדיוק בזמן :slightly_smiling_face:

תודה!

אהלן, אני דניאל. בת 31, קצינה בקבע, בתחום משאבי האנוש. :blush:

היי,

אני תמיר. סטודנט לתואר שני בכימיה.
תודה על ההזמנה!

היי! שמי אסיא, אני בת 22 מהמרכז, ממש שמחה שאני חלק מהפרוייקט.

היי,
בני בן 37 מהמרכז שמח להצטרף לפרוייקט ומקווה שאחריו אשלוט בשפה ואוכל ליצור פרוייקטים בתחום.
מקווה שהנושא ילמד לעומק כך שיהיה אפשר להשתלב בתעשייה.

שלום (: שמי עינב, אני בת 24 וסיימתי ממש עכשיו תואר ראשון בפיסיקה מתמטיקה. אני רוצה להמשיך לתארים גבוהים בפיסיקה תיאורטית ותכנות זה כלי הכרחי על מנת להתקדם בתחום.

אני יובל בן 26 מבאר שבע
תודה על ההזדמנות!

שלום לכולם.

שמי נועם, בן 31. עבר כמפתח פרונט אנד, מנהל פרויוקטים פיפיסי.

נכון לחודשים האחרונים ואולי הבאים, אני ממוקם בטוקיו.
באמת שאין לדעת כרגע.
תודה רבה על ההזדמנות ללמוד נושא שאני מזניח מלעסוק בו כבר המון זמן.
ונעים מאוד להכיר.

היי תודה רבה על היוזמה המטורפת שהקמתם פה כל הצוות! קוראים לי גני, עובדת בייעוץ פיננסי אחרי תואר שני בכלכלה פיננסית ואשמח להרחיב את סט היכולות על ידי פייתון😊

שלום לכולם.
ים, יוזמה מבורכת ובהחלט זמן טוב להקדיש ללמידה.
אני יעקב, 8 שנים בהייטק כבודק תוכנה. מעוניין ללמוד את שפת הפייתון ע"מ להוסיף עוד כלי לארגז הכלים שלי
כבודק. למדתי בעבר מעט אך בעיקר היה חסר לי התרגול והפידבק. מקווה למצוא את זה כאן בין היתר :slight_smile:
שיהיה לכולנו בהצלחה!