תודה רבה על ההשקעה! באתם בדיוק בזמן.
אני רנת, QA קרוב ל10 שנים. מנצלת את הזמן שהתפנה בעקבות עבודה מהבית והעובדה שאין לצאת בשביל ללמוד פייתון באופן מסודר ולא מה שצריך מתי שצריך. (
היי, תודה על ההזדמנות!
אני שי חכם, בן 24, עתודאי עם תואר ראשון בכלכלה וחשבונאות ותואר שני במשפטים. קצין תקציבים ביחידת היועץ הכספי לרמטכ״ל.
תודה רבה על היוזמה.
יאן בן 31, סטודנט לרפואה שנה שישית, אשמח להחשף לתחום חדש.
היי לכולם שמי עדן בן 27, סטודנט הנדסאי תוכנה ולומד מגוון של נושאים.
אוהב מאוד את עולם הטכנולוגיה ותחום ה-CODING בפרט uמעוניין להרחיב את הידע בתחום.
אהלן!
אני שובל, בת 23. קודם כל ממש מברכת על היוזמה ותודה על ההזדמנות(
בצל המשבר אני ממש מחפשת דברים חדשים ומענייניפ ללמוד וללמוד פייתון זו לגמרי ההזדמנות שחיפשתי
היי,
אור, 28, הרצליה, אנליסטית במקצועי
כרגע עובדת מהבית בעקבות המצב, אבל רוצה ללמוד כבר הרבה זמן!
התחלתי בshe codes ובעקבות המצב הפסקתי להגיע לשיעורים וללמוד
היי כולם!
אני נעם, בת 24 ואמורה להתחיל תואר במדעי המחשב ופילוסופיה שנה הבאה בעברית. תכננתי להתחיל ללמוד פייתון לקראת הלימודים עוד כמה חודשים אבל התוכניות קצת השתנו
נמצאת ביישוב בערבה אי שם ליד אילת.
תודה רבה על היוזמה ועל ההזדמנות המדהימה הזאת!
תודה על היוזמה הנהדרת!
אני בת 35, מזקנות השבט כאן… רוצה להרחיב את הידע כך שאוכל להפתח לתפקידים נוספים בעבודה.
עם 3 בנות קטנות בבית יהיה מאתגר במיוחד, אבל מאמינה שעם מספיק כוח רצון ננצח!
מגניב שאני לא הסטודנט לעו"ס היחיד פה
אני מתניה ,בן 27 , סטודנט לעבודה סוציאלית ומנהל עסקים.
תמיד התעניינתי בעוד תחומים ואשמח ממש לפתח יכולות תכנות…
תודה רבה על ההזדמנות, מקווה לנצל אותה עד תום…
היי לכולם, שמי רותם בת 24 סטודנטית להנדסה מכנית באונ’ ת"א
תודה לים על היוזמה המדהימה!
שלום לכולם
קוראים לי גלית, בת 30 מתל-אביב. בעלת תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים ותואר שני במנהל עסקים שסיימתי הסמסטר. עובדת בתחום השיווק, אחרי שהתנסתי ופחות התחברתי לתחום הכלכלה. חשבתי שזה יהיה נחמד ללמוד תחום שאני פחות מכירה ושיכול לאתגר אותי ולגרום לי לחשוב בצורה אחרת. חייבת לציין שאני מרגישה קצת מאויימת מהתחום, בתיכון כשלימדו אותנו c++ (בכל זאת אני קצת זקנה) ממש לא התחברתי לזה ואפילו דיי שנאתי את זה, אז גם מקווה על הדרך להיפטר מהאנטי שיש לי. תודה על הרעיון וההזדמנות
אהלן,
דניאל, בן 31 מאזור המרכז.
רואה חשבון. מתעניין בעולם התכנות.
תודה על היוזמה.
היי, אני טל
חשבתי שאהיה זקנת השבט אבל נראה שיש פה עוד כמה בגילי, בת 34+3+2 ומשרה מלאה, מקווה מאד שאצליח להתמיד פה
תודה על ההזדמנות
אני איילת, בוגרת תואר ראשון בחשבונאות וכלכלה ומנסה השנה להתקבל ללימודי רפואה. שמחה להרחיב אופקים וקצת להבין על מה כולם סביבי מדברים… תודה רבה על היוזמה הנהדרת ועל ההסברים הידידותיים!
היי אני גילי
בת 28 וגרה בתל אביב. סיימתי תואר בהנדסת תעשיה וניהול בן גוריון ושם נגעתי קצת בתכנות והתאהבתי. בפייתון עוד לא יצא לי להתעמק ואני מאוד שמחה על ההזדמנות ללמוד את זה כאן בקורס בתקופה הזאת במיוחד. תודה!
היי, אני ניצן. לומדת משחק בפריז ורחוקה שנות אור מתחום התכנות, אבל תמיד עניין אותי ולא היה לי אומץ להתחיל!
שלום לכולם!
אני שניר בן 27 בואך 28. סטודנט בסמסטר האחרון לתואר בפסיכולוגיה. ומאוד מאוד נמשך לניתוח התנהגות ובגדול עולם הניתוח דאטה מאוד מעניין אותי.
תודה רבה על ההזדמנות.
בוקר טוב, אפרת מנס ציונה. ספרנית ומאוד רוצה להכין את עצמי קדימה לאתגרים הבאים. מצפה בהתלהבות
היי
תודה רבה על המיזם המבורך,
אני טלי סטודנטית להנדסת מזון וביוטכנולוגיה (הטכניון) אני מנסה לסיים את המבחן האחרון שלי לתואר בשפת פייתון (: