צילום והעלאת הסרטונים לוקח הרבה זמן שאני יכול להשקיע בדברים אחרים, ולאור ירידה במספר הצופים בסרטונים עניין אותי לשמוע – האם הסרטונים שאנחנו מעלים ל־YouTube עוזרים לכם?
תודה!
הסרטונים חשובים לי
רק סרטון התרגול השבועי חשוב לי
הסרטונים לא חשובים לי
לא ידעתי על קיומם של הסרטונים
0מצביעים
galitg89
היי ים,
חייבת לציין שכרגע צפיתי רק בסרטון אחד כי המחברות היו לי מאוד מובנות, אבל לדעתי ככל שנתקדם עם החומר אני כנראה כן אצפה ביותר מהסרטונים כי אני בטוחה שהנושאים הולכים להיות יותר קשים
juliya0402
הסרטונים לגמרי עושים סדר.
זה שלא הרבה צופים זה כי כנראה הם לא מודעים לקיומם או לא עוקבים.
zoharit77
הצבעתי בסקר - " הסירטונים חשובים לי"
ואסביר, בשבוע הראשון המחברות היו יחסית בסיסיות ומובנות אך ככל שנתקדם בחומר אני מניחה שיהיו דגשים או הסברים מורכבים יותר כך שסירטונים בהחלט יעזרו.
shirela
מסכימה עם מה שנכתב מעלי/ מתחתי. ככל שהחומר ייהפך למורכב יותר, הסרטונים יהפכו לכלי עזר הכרחי, לפחות לדעתי. כרגע אני רואה את הסרטונים, פשוט בדיליי ולא בזמן אמת. אני לא יודעת איך זה משפיע על אחוזי הצפייה. תודה רבה על ההשקעה והמאמץ האדיר שלך ושל כל הצוות
danadarel
מציעה אולי לעשות למחברות על נושאים יותר מורכבים אבל לא באופן גורף.
Maor_H_E
מצטרף להערה הזו. מאמין שבעוד שבועיים+ זה כבר יהיה משמעותי.
gonen.eran
מסכים.
ככל שנתקדם בחומר הסרטונים יהיו מאוד רלוונטים
zurikarat
הם עוד לא חשובים לי כי זה בהתחלה, מאמין שבהמשך אזדקק להם.
or1bar1david
אצטרף פה לשאר , השבוע הראשון היה יחסית קליל מבחינת החומר הסרטונים יהיו יותר קריטים בהמשך שהחומר יתחיל להיות מורכב יותר …
EliranRefaely
לי אישית הרבה יותר קל להבין מסרטונים מאשר מחברות.
LorenFatal
הגבתי שלא ידעתי על קיומם של הסרטונים ואסביר.
אם הייתי יודעת, הייתי צופה, אם כי המחברות היו מאוד ברורות.
אוסיף גם ששבוע 1 היה קליל וייתכן שנצטרך יותר עזרה בהסברים בהמשך.
בכל אופן, תודה רבה על כל ההשקעה!!
tsippiwein
התמודדתי עם המחברות לבד לפניי שידעתי על הסרטונים- למעט התרגיל של קיפי
אני מניחה שככל שהחומר ילך ויתקדם , הם יהיו שימושיים יותר
josefh.biz
לי הן מאוד חשובות. אני ממש אשמח אם תוכלו להסביר בסרטונים את מה שאתם מסבירים בצורה אחרת או אולי לענות על חלק מהתרגילים ולהסביר את אופן החשיבה … אני למשל נתקלתי בלא מעט קשיים ואשמח להבין איך לגשת לתרגיל מנקודת המחשבה שלכם.
SuperKeren
הסרטונים ממש חשובים לי, אני צופה בהם לפני הגשה של תרגילים ולכן תאריך ושעת ההעלאה שלהם אקוטי עבורי. לדעתי בלי הסרטונים הקורס יאבד מערכו.
תודה רבה על העבודה הקשה!
shlomi.birukov
חשוב מאוד , אפשר לערוך פחות
SuperKeren
מסכימה עם אלירן
Eden
הסרטונים נראה לי יהיו יותר רלוונטיים כשיתקדם החומר. לעיתים קל יותר להבין גם מקריאה וגם משמיעה. בשבוע הראשון בגלל שלא ידעתי איך תראה ההתנהלות אז פתרתי את המחברות לפני שיצאו הסרטונים
Yam
נעיצה בוטלה ב־
ningal.haim
היי ים,
ראשית תודה ענקית על הכל. אני מאוד נהנית להעביר ככה את הזמן וזה כיף גדול שזה קיים בתקופה הזאת ובכלל. תודה על הזכות.
הסרטונים עוזרים לי להבין איך לגשת לדברים, לפעמים כשאני רואה איך אתם בוחרים לכתוב יותר קל אחר כך לנסות בעצמי. את המידע הנוסף שאתה נותן שם אני רושמת לי על דפים וזה גם עוזר בשלב הזה.