תודה. נראה לי שקיבלתי תמונת מצב כללית טובה
סגרתי את הסקר, אמשיך לשחרר סרטונים בהמשך.
הסרטונים נורא חשובים בעיניי, עושים סדר ולראות קול אנושי מסביר ומפשט זה נורא חשוב בעיניי
הסרטונים מאוד עוזרים לי. אני באה ללא רקע בכלל, וכשאני מתקשה בלהבין את החומר מהמחברת הסרטון ממש עוזר לי, לראות דוגמא מתרחשת בלייב תורם לי רבות.
לא הבנתי את כל הנושא של true,false עד שלא ראיתי את הסרטון והכל התחבר לי!
אני חושב שהסרטונים עוזרים מאד בהבנה ובכיוון חשיבה הנכון ועוזר מאד במיוחד לאלה שלא נמצאים בקבוצות (שזה הרוב)
אולי לרכז את הסרטונים יהיה יותר קל ?
לי אישית זה גם יהיה נוח , במקום סרטון של עשר דקות כל פעם , אחד של 30-40 יותר אפקטיבי לדעתי במקום להיכנס לראש וכשצוללים - נגמר.
עריכה : וככה לדעתי גם יהיו זמנים יותר נוחים וקבועים במקום “סרטון עכשיו ועוד אחד בעוד שעתיים” ויהיה יותר נוח לאנשים להתמקד בזמן מסוים אחד ויהיה יותר קל לדעת מראש וכו’
סרטונים פשוט לוקחים יחסית הרבה זמן (שאין לי). עד כה הסתדרתי מהמחברות לבד, וצפיתי בחלק קטן מאוד בלבד מהסרטונים. העדפה אישית שלי זה חומר כתוב - המחברות מדהימות. חלק מההודעות האדמיניסטרטיביות היו בסרטונים ולדעתי פספסתי חלק. בגלל כמות ההודעות המטורפת בפורומים (איך אתם מצליחים לקרוא אותן ?!), אני מסתמכת מאוד על ‘אשכול שאלות נפוצות’ (נהדר, תודה!). אשמח אם הוראות חשובות יהיו כתובות באשכול הזה, או אולי ב2-3 אשכולות עם קישור כלשהו ביניהם. כל דבר שקריטי לכם - האם העליתי את התרגילים באופן אופטימלי לבודקים? האם אני אמורה לתקן תרגילים, או לא? תאריכי יעד להגשות כמובן. חומר שמופיע במחברת, או במערכת הגשת התרגילים לא אפספס (למשל אם במערכת הגשת התרגילים יופיע משפט-שניים בראש העמוד של הגשות השבוע, שיכיל את תאריך ההגשה, ואיזה הודעה שחשובה לכם במיוחד שאתייחס אליה. כשיש לי הוראות ברורות למה אני צריכה לעשות, אני כבר יכולה לחפש בין הפורומים איפה יש תשובות לבעיות שנתקלתי בהן. בנוסף, או במקום יהיה איזה תוכן עיניינים לסרטונים, אוכל לגשת למקומות ספציפיים בסרטון שאני מחפשת. זה גם יאפשר לכם להדגיש (או להפריד) בין סרטון ‘הסבר’: בגדר, אם פתרתי את המחברת והחומר מוכר ומובן לי, לא חייב בצפייה, לבין: כהנהלת הקורס אנחנו מדגישים / מבקשים צפייה בסרטון זה כי הוא מכיל חומר אדמיניסטרטיבי או תופסות לחומר שאינן מופיעות במחברות / או משהו אחר. ואם כבר פידבק - יעזור לי מאוד למקם אם עצמי בתרגילים אם יופיע מס מחברת בשם התרגיל ו/או מס תרגיל במחברת ליד שם התרגיל. חשוב לי להדגיש שאין כאן ביקורת בכלל, היוזמה מדהימה והמחברות מהממות.
מקווה שהצעותי יכולות לעזור - לי יש ברגיל כיתה של כ100 סטודנטים ואני טובעת בים ההודעות האישיות, אז קשה לי לתפוס איך מסתדרים עם כמות כזאת והכל אונליין (באופן מפתיע זה יותר קשה מאשר בכיתה פיסית, לפי הניסיון שלי מהשבועות האחרונים).
שוב תודה!
מוזמנת להצטרף לקבוצת ווטצאפ בה רק למנהלים יש גישה לשלוח הודעות, ובתוכה שולחים הודעות ועדכונים חשובים בלבד על הקורס : https://chat.whatsapp.com/HDfALMlIbHB8RYm2lZrqjm
היי,
איך מצביעים בסקר?
נגמרה האפשרות להצביע .
אין להצביע. הסקר נסגר
המחברות פורסמו הרבה לפני הסרטונים והיו מעולות אז אני מניח שמי שהבין אותן טוב, פחות היה צריך להסתמך על הסרטונים. אני צפיתי בסרטונים כי היה לי חשוב לראות איך אתם בתור המומחים מתמודדים עם התרגילים האלו.
אני מניח שבהמשך כשהחומר יהיה מורכב יותר, יותר תלמידים יעזרו בסרטונים.
הם לא קריטים בקטע שאם לא תראה-לא תבין, אבל הם מחדדים את החומר, הם מסודרים ובהירים ויש בהם תמיד ערך מוסף על המחברות.
ממש כיף ומעשיר לראות אותם.
ישר כח ותודה ענקית על האפשרות!
הסרטונים, בעיקר כשרואים אותם לאחר הפיתרון פשוט תורמים “ליישב” את החומר ולסדר אותו בראש
תודה רבה!!!
אני לא מצליחה להגיב בסקר אז אגיב בהודעה.
לי באופן אישי, המחברות נורא נורא ברורות! וראיתי את הסרטונים כאקסטרה
אבל למען האמת הם לא תרמו לי להבנה כי די הבנתי את החומר מהמחברות עצמן.
מה שכן, יכול להיות שבהמשך הקורס שהחומר יהיה מסובך יותר דווקא סרטונים יהיו מצוינים להעמקת ההבנה.
באופן אישי עד עכשיו המחברות היו די ממצות בעיני.
מה שכן, יש כל מיני הבהרות, הערות ושטיקים שלא מוזכרים במחברות וכן מוסברים בסירטונים ובתור מישהי שלא מגיעה מעולם התכנות, לא הייתה לי שום דרך לעלות עליהם או להבין אותם בעצמי.
אז כדי שלא ירגיש חזרתי מדי, ההצעה שלי היא לייעל את אחד מהשניים- או לחדד את המחברות ולהוסיף אליהן את כל ההערות האלה, או להמשיך בסירטונים ולהקדיש אותם בעיקר להרחבות או הבהרות של דברים מורכבים יותר.
הסרטונים מעולים.
יש שם הערות שנותנות טיפים טובים, ובכלל לראות את הסרטונים אחרי שעוברים על המחברות זה מפקס ועוזר ללימוד.
תודה!!
לא מצליח להצביע בסקר. הוא לא פעיל, רק מראה את תוצאות 100 המצביעים הראשונים.
בכל אופן, הייתי מצביע שהסרטונים חשובים לי. יחד עם זאת, באופן אישי, אני מבין כמעט לחלוטין את החומר מהמחברות. מנסה גם לא להיעזר בקובוצות ובפורום, אלא לפתור לבד, על מנת ללמוד.
נכון לשבוע הראשון, הסרטונים לא תרמו עבורי רבות, בנוסף למחברות. למרות זאת, ישנם דגשים מסוימים בסרטונים, כמו צמצום השורות, ההסבר על השוואת מחרוזות, ועוד, אשר מוסברים בצורה ברורה יותר בסרטונים.
אישית, הייתי יכול להסתדר אם הסרטונים רק היו נותנים דגש על דברים ספציפיים אשר פחות מוסברים במחברות. ו… תודה על ההשקעה!
אין לי אופציה להפוך לחלק מדיאגרמת העוגה הנחמדה הזו.
טרם נתקלתי בתרגיל שאני יכול להגדיר כקשה מאוד עבורי כי אני בא עם טיפ טיפה רקע.
ולכן אין לסרטונים כרגע ערך מוסף עבורי, כמו כן המחברות סופר ברורות.
הדגשים בתרגילי הבית נותנים לי ערך מוסף רב יותר מהסרטונים נכון לעכשיו.
על כן אגדיר את הסרטונים מיותרים עבורי לפחות בשלב הזה של הקורס
היי,
רק עכשיו ראיתי את הסקר ולא הצלחתי לענות…
הסרטונים חשובים בעיניי. אולי פחות בשבוע הראשון כשהדברים פשוטים, אבל בהמשך בוודאות!
זה לא נותן לי להצביע אבל בגדול: רק הסרטון תרגול שבועי חשוב לי.
האחרון היה שעה שזה מהמם.
אם הסרטון השבועי \ Live יכסה את החומר שיש במחברות במחינתי זה אחלה.
אפשר אולי בתרגול בנוסף על התרגילים החדשים להציג הסבר ל2-3 תרגילים מהמחברות שזיהיתם
שהיו איתם בעיות.
געגועים לסרטונים…