חייב לענות על השאלה, כי אנחנו בדיוק מפתחים עבורכם את מערכת בדיקת התרגילים… בפייתון
אנחנו משתמשים גם ב־JS, אבל פייתון משמש לכל הלוגיקה .
חייב לענות על השאלה, כי אנחנו בדיוק מפתחים עבורכם את מערכת בדיקת התרגילים… בפייתון
אנחנו משתמשים גם ב־JS, אבל פייתון משמש לכל הלוגיקה .
רוצה לעשות הסבה מקצועית ורוצה להתחיל מאיפשהו כיוון שכרגע אין לי ידע בנושא כלל
אני מאוד אוהבת לתכנת ומעניין אותי ללמוד עוד שפה ולהתעמק בה. ופייתון היא שפת תכנות מאוד שימושית, הכיוון הכללי שלי הוא בעתיד להגיע למשרת data scientist
עדיין יש שימוש גם לפייתון בתחום הווב.
זה נכון שג’אווה סקריפט שולטת בפסגה , אך אם תרצה לבנות אפליקציה שמשלבת למשל משין לרנינג עם ווב , סביר לעשות זאת עם פייתון (כי פייתון שולטת במשין לרנינג)
אני מעוניין להתמקצע בפייתון על מנת לפתוח עוד אפיקי לימוד וידע בכיוון משין לרנינג.
אז אני גם אשתף שאני מקווה ללמוד כלים שיעזרו לי בניתוח דאטה, וספציפית דאטה שקשור לפעילות שונה בדארקנט. אבל כמובן שפייתון היא לבנה בבניין שלם שעוד אפשר לבנות
אני דווקא אשמח לשמוע מים או מיתר המתרגלים בקורס שכבר יש להם ידע בפייתון מה הם עושים עם הידע הזה היום, כדי לדעת איזה אפשרויות עומדות בפנינו לכשנסיים את הקורס
תודה!
בגדול, אני אוהב את מה שאני עושה, עריכת וידאו, אבל תמיד עניין אותי לראות מה עוד אפשר עם וידאו, מהצד הטכנולוגי יותר. שנית, דבר נוסף שלמדתי פעם זה עיצוב משחקים, ולא הייתי מתנגד להוסיף גם תכנות לידע הזה. באופן כללי, אני מניח שלמצוא דרכים לשלב תכנות עם אמנות.
למנף את עצמי מקצועית, להשאר עדכני ולהעביר את הידע הלאה
היי חברים,
אני אלירן קרן, אחרי שירות צבאי של 15 שנים ביח׳ היועץ הכספי לרמטכ״ל, החלטתי לצאת מהצבא ומאז אני חוטא בפיזור מכוון:
בין היתר הקמתי חברה לפיתוח עסקי ואסטרטגי לחברות בשלבים שונים - לאחרונה במיקוד לסטארטאפים וחברות בצמיחה, קרן נדל״ן, חברה נוספת להטמעת חדשנות בארגונים ומנהל את תכנית ישראל 2040 עבור קק״ל.
אני לגמרי hands on ומחפש להעשיר יכולותיי ולקבל כלים חדשים. מקווה להצליח להתמיד ולהתאהב פה בתחום חדש
רוצה ללמוד מתוך סקרנות ואתגר, ואז להבין אם זה תחום שמעניין אותי להמשיך בו. וזאת יכולת טובה לידע כללי ולקורות חיים.
אני במקצועי אנליסטית עסקית.
רוצה להתקדם ולהעשיר את הידע שלי בפייתון למקצוע.
סיימתי עכשיו תואר בריפוי בעיסוק,
חושבת על שילוב טיפול וטכנולוגיה, במטרה לעזור לאנשים בתחומים שונים (למשל, ילדים, שיקום קוגניטיבי ופיזיקלי, בריאות הנפש וכדומה)
הי,
אז אני בחרתי לעשות את הקורס הזה בכלל כל היכולות של פייתון.
יום יבוא ואני אוכל להפוך את הבית לחכם, ולדעת שעשיתי זאת לבד - זה השיא!
היי מורן קודם כל בהצלחה!
גם אני רוצה ללמוד פייטון לשם מיזם שאני מפתח, אשמח לשמוע עוד פרטים אם את מעוניינת לשתף
היי מתן, בגדול מדובר בשאיפה לבנות עבור חברה בצמיחה מערכת מותאמת סלולר שתדע לתמוך בכמות בלתי מוגבלת של לקוחות, אנשי צוות ומובילי צוותים. התוכן הוא בתחום התזונה וסגנון חיים אקטיבי . @matanmaor
מה אצלך? רוצה לשתף?
קודם כל שימושים בעבודה הנוכחית, במסגרת של שימושים שונים בביג דאטה ובהמשך אולי הקמת יוזמה פרטית.
תמיד חשבתי ללמוד מחשבים אבל בחרתי ללמוד את מה שהלב מעוניין ולאו דווקא הראש והכסף.
עכשיו כשיש לי את האפשרות אני מעוניין להרחיב אופקים ולראות לאן זה יביא אותי
היי, תודה רבה על היוזמה המבורכת!
אני נרשמתי כי זה תחום שמעניין אותי ושוקלת לעשות הסבה לתחום ההייטק
שלום לכולם, קודם כל תודה רבה על ההזדמנות ללמוד פייתון בעברית ובחינם.
היני פסיכולוג תעסוקתי-ארגוני, בעל ניסיון בעיקר בעולמות של אבחון תעסוקתי, יעוץ קריירה ומעט יעוץ ארגוני. המטרה שלי בלימודי פייתון זה בעיקר לעבודה עם בסיסי נתונים, כדי להשתכלל כיועץ ארגוני וכמנתח משאבי אנוש בארגון (HR Analytics) שלדעתי יהיה חשוב מאוד בעתיד. מעוניין להתכונן לעולם החדש ולשכלל את יכולותיי הטכנולוגיות כדי להדביק את הקצב של שוק העבודה.
היי
אני אנה, מזמן רציתי לנסות ללמוד פייטון, תודה רבה על ההזדמנות מדהים