נכון לגמרי.
זה מכסה גם את צד השרת ויש כמו שהבנתי, אחלה כלים לUI שפייתון עושה בהם אחלה של עבודה
אני מגיע מעולם המיסים ואני מחפש רעיונות כיצד ניתן ליעל תהליכים פיננסיים.
אני מתרגשת ללמוד נושא חדש מאוד עבורי אני בעלת עסק שבכלל לא נמצא קרוב אפילו במעט ליד התחום הזה
מתרגשת להכיר תחום חדש עבורי מסקרן ומאתגר
רוצה לבנות 4 אין א רוווו
שלא מפסיד לעולם
היי מורן, בשמחה,
אני חוקר במסגרת הלימודים כרגע מיזם שמעוניין להשתמש בבינה מלאכותית וראייה ממוחשבת על מנת לעזור לעלות את המוטיבציה בקרב מתאמנים,
חלק מהדברים שהם יוצרים זה בפייתון ואני הייתי שמח להיות חלק מהשפה שלהם חחח
וואו נשמע מעולה! בהצלחה!
שלום לכולם, שמי שושי וגם אני כמו רבים חושבת בכמה שנים האחרונות על הסבה מקצועית ורוצה לבדוק אם זה אכן מתאים לי
לבנות מד וואטים לאופניים שמגיע לרמת דיוק של ± 1 אחוז. בעלות של פחות מ25 דולר ליחידה.
יצא לי ללמוד עצמאית ובעזרת חברים קצת ומקווה שהקורס יעזור לי להרגיש יותר בטוח עם הבסיס, כרגע אני מרגיש קצת בערפל לגבי כל מיני דברים, רוצה להמשיך ולפתור בעיות באוילר פרוג’קט ולראות אם התחום מעניין אותי לפני שאני נכנס לתואר במדמ"ח
תמיד רציתי לגדל בבית נחש ענק אבל לא ידעתי איך. מקווה שהקורס יעזור לי עם זה.
אני בודקת תוכנה שמבוססת פייתון, לאחר שיסתיים המשבר אני מקווה להתחיל לנסות לעזור לצוות הפיתוח ותוך כדי להשתפשף יותר בכתיבת הקוד.
המטרה שלי היא לשפר את יכולות בדיקת התוכנה שלי ומיקוד המפתחים בבאגים שאני מוצאת.
ואולי בעתיד ממש לתכנת
אילו בוטי תזונה קיימים אתה מכיר?
אני כרגע סטודנט שנה ראשונה לתזונה ומאמן כושר פעיל
אני סטודנט לאנימציה תלת מימדית ואני רוצה ללמוד פייתון בשביל לתכנת בתוכנה Maya וליצור פלאגינים חדשים. מקווה גם שהקורס יתן לי נקודת פתיחה טובה ללמוד את תחום פיתוח המשחקים.
אני רוצה ללמוד פייתון ותכנות כדי להרחיב את תחומי הידע שלי ואולי אף לעבוד בתחום
כל תחום ה Big Data וה DevOps רותח עכשיו(גם אצלנו בארגון וגם מחוצה לו) ופייתון זו אחת השפות השוות. אז גם להווה וגם להתפתחות עתידית.
אני רוצה לחזור קצת לעולם שאיננו רוח…
היי, לא עבדתי עם בוטים ספציפים - ראיתי פרויקטים בסגנון ב-github.
הבוט הזה למשל, מקבל תמונה של המאכל ומחזיר את הערכים התזונתיים שלו .
בעיקר לדעת אם תואר במדעי המחשב/הנדסת תוכנה הוא באמת הכיוון שאני רוצה…
החלום בפשטות להיות מעצב משחקי מחשב
אני מוזיקאי, מפיק, זמר, נגן, טכנאי הקלטות ומיקס (
מקווה להצליח לפתח פלאג אינס וחידושים בעולם המוזיקה.
יזמות אצלי בדם ויש המון רעיונות שאני מרגיש שאם הייתה לי טיוטה שלהם,
היה לי קל יותר לקדם אותם לשלב הבא.
מקווה (במקביל לעיסוקי ואהבתי) להשתלב כמפתח באחד התחומים שמעניינים אותי פארט טיים, סטארט אפ
עם חזון חיובי או משהו בעולם המוזיקלי.