טיקט- יצירת התראות למשתמש

תיאור כללי

אפשרות ליצור התראה שתישלח לעצמי בזמן שהגדרתי (למשל: כל יום ב8 לקחת כדור, ביום ראשון בשעה 9:00 להזמין קניות מהסופר…)

מה ההצעה כוללת?

1. יצירת התראה חדשה לזמן מסויים, שאת תוכן התראה המשתמש קובע
  2. אופציה שההתראה היא מחזורית (כל יום ראשון ב9:00)/ חד פעמית
  3. יכולת להגדיר כמה זמן וכמה פעמים לפני ההתראה המשתמש רוצה שנזכיר לו (חצי שעה לפני ההתראה/ בזמן ההתראה…שבוע לפני…)
  4. לא ראיתי אם עשו טיקט כזה כבר או לא- אבל אופציה להגדיר ימי הולדת של אנשים שכל שנה זה ישלח תזכורת
  5. אופציה לכבות ולהפעיל התראות
  6. (לא סגור על זה)- שתהיה אופציה לשים “תווית” להתראה ואז יהיה אפשרות לכבות ולהפעיל התראות לפי קטגוריה

כולל שינויים בקוד? אם כן, איפה?

אחורי:

• יצירת התראה בDB, על שם המשתמש שיוצר את ההתראה בזמן שנוצרה ההתראה (ראוט ששולח את ההתראה, עמודה/ טבלה בDB שקולט את ההתראה)
  • שליחת התראות למשתמש לטלפון/ מייל

קדמי:

• כפתור צור התראה
  • טופס שליחת התראה
  • ליצור את ההתראה בתוך היום שהיא נוצרה שיוכלו לראות אותה
  • אופציה לראות את כל ההתראות שלי במקום אחד ב"ההתראות שלי"

האם יהיו שינויים במסד הנתונים? אם כן, איפה?

כן, צריך להוסיף את ההתראות למסד הנתונים של המשתמש

האם יהיה שינוי ב־frontend? אם כן, איפה?

כן, תהיה אופציה ליצור התראה (בנוסף ליצירת אירוע), יראו את ההתראה בלוח השנה ובעמוד המשתמש

אילו טסטים יגרמו לטיקט להיחשב כ"עובד", ויאפשרו לנו לסגור את הטיקט ולהגדיר את המשימה כהושלמה?

1. מוסיף התראות למסד נתונים ומשייך אותן נכון
  2. מצליח לשלוח התראה למשתמש בזמן שהגדיר לאן שהגדיר (מייל/ PUSH)
  3. הטופס נשלח כראוי

(יש מצב שפספסתי דברים + אני כבר לא זוכר מה המילה התראה אומרת)

זה הטיקט שלי בערך, אני כרגע הגדרתי אותו באופן ספציפי לשליחת איבנט דרך המייל אבל באופן כללי, זה ההבנה של השימוש באימייל בפורמט הזה.

דווקא חשבתי יותר על ליצור תזכורות שהם לאו דווקא אירועים עם עוד אנשים, יותר כמו שעון מעורר(או התראות push לפלאפון), בגלל זה חושב שזה לא דורס את הטיקט שלך, מה שכן, יכול להיות טוב שבהתראה למייל לא אכתוב חדשה וזה יהיה שלך, אבל השאר לא נראה לי אותו דבר האמת…