מעניין אותי אם יש בפורום הזה אנשים שכבר מצליחים להביא את הידע שלהם לכדי ביטוי.
אני נגיד רכז בתנועת נוער וחלק מהמטרה ששמתי לעצמי זה לפתח כלים טכנולגים שיעזרו לפעילים ולמדריכים בתנועה.
אחד האתגרים שקיימים, נגיד שמארגנים סמינר, או טיול או מחנה קיץ זה התארגנות על אוכל, לדאוג לתפריט, ולרשימת קניות, ולציוד לבישול וכד. כל ההתעסקות בזה לוקחת המון זמן, והייתי רוצה לבנות מערכת שמאפשרת גם להנדס את התפריט שאתה רוצה, אבל גם שאפשר להעלות תפריטים קיימים ולהשתמש בהם.
אחרי שלמדנו על מחלקות אני מתחיל להבין איך אפשר ליצור את זה ברמת הקוד וזה נראה לי די פשוט, אבל משהו עוד תוקע אותי בלנסות להתחיל לעבוד על זה. ברור לי שבהמשך נצבור ידע שיעזור להבין עוד יותר איך עושים את זה אבל חשבתי שאולי גם השראה מכם תעזור.
אז, יש כבר דברים שהתחלתם לחשוב עליהם/ לפתח?
eyalmerav
יש מחשבון כמויות באתר של הצופים!
לא צריך להמציא את הגלגל
רושמים מצרך / מאכל וכמות אנשים
והוא רושם כמה צריך לקנות…
aviadamar
הוא לא מחפש להמציא את הגלגל הוא רוצה לקחת רעיון שישמש אותו ולנסות לממש אותו בעצמו במסגרת תרגול.
אני אומר לך על זה … תתחיל לבנות את הרעיון הזה.
יש לנו המון כלים וגם שימוש בקבצים וטבלאות אקסל.
תנסה מה יש להפסיד (:
sagi.zo
אני מכיר את המחשבון הזה, הוא ממש רחוק ממה שאני מדמיין זה אני יכול מחר בבוקר לעשות באקסל,
sagi.zo
השאלה זה איך הופכים את זה לממשק ולמערכת, כלומר שמשתמשים שונים יוכלו גם להעלות דברים, ולזה אני לא בטוח שאקסל יעזור.
nadav
חנות קומדי פשוט שמתעדכנת בעזרת קובץ אקסל(שאפשר לשמור בגוגל דרייב ככה שאפשר לערוך אותו)
וכמובן שומרת גיבוי של שינויים(במידה ומשתמש עשה שינוי שגוי)
DissonantHarmony
התחלתי לפתח מערכת פיתוח דמות / קרב למשחק מחשב, כפרויקט שארצה להציג.
hadaskam
אני הייתי קודם כל מאפיינת היטב את התוכנית ברמת המלל, גם אם לא הכל אתה יודע לעשות
מה אני רוצה שהיא תקלוט, מה הפונקציות שהיא תדע לעשות וכו’
יש פונקציות שאתה יכול להתחיל ולבנות כבר מהידע הקיים ולאחר מכן להלביש דברים נוספים שנלמד (כמו גרפיקה וכו’)
aviadamar
משתמשים וכאלה זה כבר מורכב יותר ומצריך ידע בעוד תחומים.
מציע כרגע לעשות את זה עבור משתמש אחד אדמין שזה אתה ולהמשיך אחר כך לאפשרויות מורכבות יותר.
אם תתחיל ישר ממשהו מאוד מורכב יש סיכוי גבוה שתעזוב אותו באמצע כי אתה תתקל בהמון קשיים.
לפי מה שזה נשמע העתיד של מה שאתה רוצה לעשות יהיה נכון להיות דף\אתר אינטרנט למשל כך שבעתיד יוכלו להיכנס אליו עוד משתמשים.
מציע ללמוד להשתמש בספריה פייתון של flask ויסודות בסיסיים של html בתוך התחלה. אחר כל תוכל לעשות לזה יותר סטייל עם css.
מה שען בטוח יש אפליקציות דסקטופ שיודעות לתקשר עם עוד משתמשים ואז זה גם אפשרות אבל אני לא בקיא כדי לומר.