שיתוף משרות ומקומות עבודה

שלום לכולם ולכולן,
לאלו מכם שעבדו/עובדים בתחום הענק הזה של אלקטרוניקה ותוכנה, מכיוון שלא ראיתי בתוצאות החיפוש פוסט דומה, החלטתי להרים את הכפפה לשרשור של:

• שם המקום שאתם עובדים בו

• שיתוף משרות אצלכם בעבודה (מישהו אמר תוכנית חבר מביא חבר).

• אם אתם מחפשים מקום חדש (מי אתם ומה אתם מחפשים, לדייק ולזקק ככל הניתן).

כמובן לא להפוך את השרשור הזו ללוח אינסופי של דרושים וכיו"ב (לא חסרים כאלו באינטרנט)

תודה ובהצלחה לכולנו :slight_smile:

היי:)
בדיוק חשבתי על לפרסם פה משהו בנושא הזה ועכשיו אני רואה שהנושא הזה קיים! אז תודה דבר ראשון :slight_smile:
אני כבר תקופה מחפשת עבודה וחשבתי שלכתוב פה יכול גם לעזור.
לפני שנה וחצי סיימתי את התואר הראשון, למדתי בבן גוריון הנדסת תעשיה וניהול.
בסוף התואר עבדתי חצי שנה בתור מפתחת BI ואז קצת אחרי העבודה לקחתי לי שנה של חופש, הרגשתי שזה נחוץ אחרי התואר העמוס, וכדי לחשוב באמת במה בא לי לעבוד.
אז עכשיו דיי נסגרתי על זה, ואני מחפשת עבודה בתחום מערכות המידע, Data Analyst, Data engineer, פיתוח BI או משהו בסגנון.
האמת מישהו מכיר אנשים שאוכל לדבר איתם? עובד במקום שמחפשים עובדים למשרות האלה?

היי גילי (:
גם אני סיימתי תואר בהנדסת תעשייה וניהול בבן גוריון לפני שנה - איך אנחנו לא מכירות ? :scream:
TO MANY PEOPLE בתואר הזה… חח

אני גם חיפשתי בתקופה הזאת עבודה בתחומי הדאטה ורק לאחרונה מצאתי.
דברי איתי אולי אני אוכל לעזור :stuck_out_tongue:

לפעמים לוקח זמן אבל בסוף מוצאים את מה שרוצים, אז הכי חשוב לא להתייאש :slight_smile:

אפשר לשאול מה צריך כדי לעבוד כ data analyst?

ממליצה על הכתבה הזו שעוסקת בנושא של מעבר לקריירה בתחום מדע נתונים: https://www.themarker.com/techblogs/ormigoldstein/BLOG-1.6119194.
יש גם את הפוסט של הבלוג “דעת מיעוט” שמפנה גם לכתבה הראשונה ששמתי- https://orikatz.wordpress.com/2020/05/26/ds/

היי, אני עובד כמפתח ב C++ בחברת
Softwatch Technologies. המשרד כרגע ב wework בהרצליה, אבל יש מצב שבעתיד הוא יעבור לרעננה (ובכל מקרה כרגע עובדים מהבית למעט אולי פעם בשבוע).

אם יש כאן מישהו עם ניסיון בפיתוח והובלת פרוייקטים ב-c++ אשמח לשמוע, כנראה מחפשים מפתח חדש (אבל זה עדיין לא ודאי).

מחפשים גם סטודנטים אורי?

נראה לי שיותר חשוב הניסיון. צריך מישהו שיוכל גם לתכנת בעצמו וגם להוביל את הפרוייקט.

היי לכם,
אני מחפשת עבודה!
3 שנים נסיון כDBA
3 שנים נסיון כפול סטאק עם אורינטציה לפרונט(js, node, react)

מחפשת פולסטאק או הסבה לבקאנד :slight_smile:
אשמח להצעות!
סטיי הלת’י