שלום,
לצערי אני הבחנתי בהערה הזו רק אחרי 21:00 ככה שאני לא יודע מה תעשו בנידון. לו הייתי יודע בזמן הייתי מתקן את השטויות הקטנות בשביל שייבדקו לי את התרגילים. מה זה אומר עכשיו? מבחינתכם זה כאילו שלא הגשתי את השיעורים? אין לי איך לחזור בי, אם תוכלו אולי לסלוח לגבי זה הפעם, עכשיו שאני יודע אני אקפיד להגיש ללא טעויות של בודק אוטומטי.
אשמח אם תעדכנו אותי לגבי זה.
תודה
אני אישית לא מהסגל ואני לא יודע לתת לך תשובה, אבל במקרה ה״גרוע״ תתאתגר בלעשות תרגיל השלמה.
לרוב הם תרגילים סופר מצויינים שכוללים בתוכם הרבה מהחומר וזה הזדמנות (גם בלי קשר למי שחייב לעשות אותם) להתמודד איתם.
הייתי עושה את זה בשמחה, אבל לצערי מדובר ביותר מ3 תרגילים שהבודק הופיע. בנוסף על זה שלא הספקתי לסיים את הארי רציונלי. חשבתי שאצטרך לעשות תרגיל השלמה בגלל זה… עכשיו אין לי מושג מה ההשלכות. הקטע המבאס זה שזה לוקח 10 דקות לסדר את הבודק, אבל גיליתי את זה ממש כמה דקות אחרי 21:00
בפעם האחרונה שראיתי התייחסות של ים לזה אז הוא אמר שהתרגיל לא יבדק לא יודע אם זה אומר שתצטרך השלמה נסה לחפש את זה בפורום בטח תתבהר לך שם התמונה מקסימום תשרשר שם תגובה והסגל יענה לך פה או שם בשניה שיראו
תודה, מקווה שהם יענו בהקדם…
היי. אם יש לך הערות בודק אוטומטי השבוע (וככה"נ בשבוע הבא) זה אומר שהתרגיל שלך לא יבדק.
אין צורך בתרגיל השלמה במקרה הזה.
רק כדי להבין, אז בעצם אני מחוץ למשוואה כתוצאה מכך ולא אהיה רשאי לקבל תעודה?
עוד פעם אציין שלא ידעתי לגבי הוראה זו, וזו לא טעות שתחזור על עצמה. מן הסתם לו רק הייתי יודע לגבי זה הייתי דואג לסדר את כל הקטנות שהבודק האוטומטי רוצה, וכנ"ל לגבי שבוע הבא
זה לא אומר את זה, זה אומר שהשבוע העניין הזה יסלח וגם שבוע הבא ובגין התרגילים עם ההערות לא תצטרך להגיש תרגיל השלמה. הם פשוט לא יבדקו כלומר לא תקבל עליהם פידבק.
מה שכן, או כמו שסבתא שלי הייתה אומרת ״דחיל ראבאק״ - כל השבוע דיברו על זה בפורום על לתקן את הערות ונפתחו אינסוף פוסטים בנושא.
כמובן אם יש תרגילים שלא הספקת אתה צריך להגיש עבורם השלמה
תודה על ההסבר אביעד, אני מסכים איתך ואכן מודה שפקששתי בלעקוב אחרי התגובות השבוע וגם בלוח הזמנים סהכ. שברתי את היד השבוע ולקודד רק עם היד החלשה מספיק מסובך…
מקווה שאת המכה במצח עכשיו נתת עם היד הנכונה (:
החלמה מהירה