קראתי את הקובץ בבינארי. מגניב.
רק שאין אף מילה שעונה לדרישות של המסרים.
ראיתי שמדברות בפורום על קידוד - למה צריך קידוד? האם המסרים לא כתובים בכתב בינארי?
אם הם באנגלית, למה צריך מלכתחילה לקרוא את הקובץ בבינארית ואז לתרגם לאנגלית? אני מבולבלת.
מה גם שלקח שברירי שניות לקרוא את הקובץ אז אני לא מבינה למה צריך לקרוא בחלקים ואני מניחה שאני עושה משהו לא נכון או שלא הבנתי מה צריך לעשות.
לא רציתי לתת לכם משהו שייקח שבועיים להוריד, אז ריחמתי עם קובץ יחסית קטן ונתתי לכם לדמיין שיש קובץ ממש גדול שייקח הרבה זמן לקרוא.
נסי להדפיס ולשחק עם הקובץ עד שאת מבינה למה לא הצלחת למצוא את המסרים (הם קיימים שם).
rogruman
תודה על התשובה המהירה!
עברתי ידנית על הקובץ המודפס (ה-type שלו היה bytes, והנחתי שזה אומר שקראתי אותו נכון בבינארית). חיפשתי !, עברתי על כל ה-200. אין אף אחד שנמצא אחרי מחרוזת של אותיות קטנות באנגלית שאומרות משהו.
Yam
משונה. לי זה עובד. יש מצב שדרסת אותו והורדה שלו מחדש תעזור?
rogruman
לא עוזר =P אני קצת אובדת עצות פה.
אני יכולה לכתוב כאן צ’אנק של מה שאני מקבלת, כדי שתוכל להגיד לי אם זה בכלל הכיוון?
שאלו לא מעט על התרגיל, תריצי חיפוש קצר בפורום ותראי כל מיני תשובות - אנשים נתקלו באותה בעיה בידיוק כמוך.
התשובה כדי לגלות פחות או יותר מה הכיוון היא לרוץ בלולאה על המחרוזת הבינארית שלך ולהדפיס כל תו ולראות מה יוצא לך.
תריצי לאחר מכן חיפוש בד"ר גוגל והוא יעזור לך לראות מה הלאה
rogruman
לא העלתי את הפוסט עד שלא עברתי על כל הפוסטים בנושא של התרגיל… לא מצאתי שום דבר שעזר לי.
גם גוגל. כנראה אני לא יודעת לחפש מספיק טוב, אבל אני באמת על סף של לוותר לחלוטין על התרגיל הזה.
ההתקדמות היחידה שהשגתי זה שעכשיו אני מצליחה שהקוד ירוץ על הקובץ ויחזיר לי את הבייטים כintים. לא מצליחה להבין איך זה עוזר לי ואיך להתקדם מכאן.
aviadamar
תקראי על הint האלו שזה מחזיר לך באינטרנט.
rogruman
קוראת, קוראת.
המרה לתווי ascii לא מובילה לכלום
המרה לתווי hexa לא מובילה לכלום
אין לי מושג על מה עוד לחפש.
aviadamar
אני לא בטוח שאחת מההמרות שרשמת פה לא מובילה לכלום.
סורי שאני ככה עונה ושולח אותך “לקרוא” מה שאני בטוח שעשית.
אבל רשמת פה משו שכן עובד ככה שאולי התפספס לך משהו
pazf
אני גם אשמח להכוונה איך אני מפענח את התווים שיוצאים פה.
לא מצאתי פתרון בגוגל או פה הפורום.
תודה.
Yam
נראה שחסרים בתגובה שלך תווים (שימי לב שהדבקת רשימה, ואין תו של סגירת הרשימה)
rogruman
לא רציתי להעתיק את כל החלק כי חשבתי שזה יהיה ספויילר…
אבל הצלחתי את התרגיל בסופו של דבר.
כשקראתי את התיקון שלכם לשם הקובץ, אז תיקנתי אותו במחברת לפני שניגשתי לתרגיל, ובטעות מחקתי את /resources. כל הזמן הזה קראתי לקובץ של הלוגו מהתקייה images, וזהו סיפורו של ה-facepalm הגדול בחיי.
adva.alkalay
זה בדיוק מה שקרה לי!!
ha.amear
אז בעצם יש תרגיל על קובץ מסוים, עם שם מסוים, ובתיקייה אחרת יש קובץ עם אותו שם רק שלגביו התרגיל לא עובד? תודה [rogruman] על הטיפ!
Dusinka
כל כך הצלת אותי! אני אתמול בזבזתי יום שלם על להבין למה אני מקבל מלא תווים לא קשורים לכלום ואין אף הודעה שנראית רלוונטית. אמרתי נעבור נראה מה אומרים בפורום וראיתי שאמרת שהלוגו נמצא בresources… מצאתי תוך דקה, תודה!!!