פוסט הודאה לצוות המדהים

היי
ראיתי לאחרונה כל מיני מקרים שלצוות נמאס לדאוג להם.
חברה, הקורס הזה בחינם!!! וגם אילו הוא לא היה, מי שמכם שתעמדו אל מול למדריכים ותנזפו בהם?! אבל זה פרט שולי.
תודה רבה רבה ל11 (אם אני לא טועה) האנשים שעומדים מאחורי המיזם המטורף הזה, פשוט תודה רבה לכם!!!
וביחוד ים (מה לעשות 🤷) תודה רבה רבה !!! (שמעתי שעברת ניתוח, רק בריאות בעז"ה)
חברי הקורס , הפוסט הזה פתוח, תרשמו להם תודות, מגיע להם בין כל הנזיפות האי מוצדקות מצידנו!!!

אתחיל בלהגיד שבמקרה הגעתי לקורס הזה יום לפני שההרשמה נסגרה, אחרי ניסיונות ללמוד באופן עצמאי בלי הצלחה ממשית הקורס הזה עונה לי על הציפיות כל שבוע מחדש ויותר מזה!
אתם עוזרים לנו להבין את הבסיס בקצב נכון בלי לוותר על להתמקצע בבסיס, בנוסף אני תמיד שמח לראות את כל הרפרנסים המוסתרים בתרגילים כאילו זה באמת הופך את השאלות לכיפיות הרבה יותר, ואני מתפלא על כמה אתם מגיבים בפורום ולשאלות שעולות כאן לי לא קרה שנותרתי ללא מענה, אני רוצה גם להגיד תודה שהקורס הזה הוא לא רק לתת ביטחון ולתרגל טיפה ושאתם נותנים שאלות מורכבות כי מהדרך לפיתרון שלהם אנחנו לומדים המון למי שיוצא ללמוד באינטרנט יודע כמה העניין של למצוא פרויקטים זה קשה
בקיצור אתם מדהימים והמעשה של להוציא קורס מושקע כל כך לכל כך הרבה אנשים זה מטורף בעיניי ואני מעריך אתכם ממש תמשיכו להיות תותחפלצתים