היי
קודם כל תודה על הבדיקה המהירה, למרות שהגשתי שלוש גרסאות של אותו תרגיל (גרסה 1 עובדת מקרטע וגרסה 3 עובדת כמו שצריך) וקיבלתי הערות על הגרסה הראשונה אני מניחה שזה בסדר.
בכל מקרה, זה היה תרגילCSV מה שעשיתי זה שכתבתי המון פונקציות עזר ואז בסוף התוכנית פתחתי את הקבצים לקריאה וכתיבה (עם with כלומר שהם אמורים להיסגר בעצמם בסוף הריצה של התוכנית)וקראתי לפונקציות שעושות את מה שצריך לעשות.
ההערה שקיבלתי היא זאת : מומלץ לקרוא כמה שיותר מוקדם ולסגור את הקובץ, כדי להמנע ממשאבים שפתוחים סתם ומהזחות מיותרות
מה הכוונה? שעדיף לקרוא להן בתחילת התוכנית? אבל אז איך זה עובד עם הפונקציות? הן לא היו אמורות להיות מוגדרות מעליהן? וגם לכאורה אני קוראת לקבצים רק אחרי שכל הפונקציות מוכנות זאת בעיה כי בעצם אני פותחת הרבה פונקציות שלא ברור אם צריך אותן? מה עדיף לעשות? חשבתי גם להכניס את כל הפתיחה של הקבצים לתוך פונקציה ואז לקרוא לה עם שני הקבצים בסוף הקוד, כמו שעשינו בתרגילים אחרים שלא כללו קבצים. האם זה עדיף?
גם מה הכוונה לסגור? לפחות בתוכנית שאני בניתי הן צריכות להיות פתוחות כל הזמן. עדיף פשוט להכניס את התוכן שלהן לתוך משתנה, לסגור את הקובץ ולעבוד עם המשתנה? זאת הכוונה?
מקווה שיצאתי ברורה… תודה!