נראה לי שבאמצע שבוע 3 הקהילה פה קצת התגבשה ויכול להיות ממש נחמד להכיר יותר טוב את הפעילים כאן
אז פתחתי את פורום “דיבורים” לנושאי קז’ואל והיכרות.
לא בטוח איך זה יעבוד – אחרי הכל קורס אונלייני גדול ראשון, תלוי בזרימה שלכם, אבל נראה לי שזה יכול להיות כיף.
אז איזה שיר תפס אתכם לאחרונה?
אני נתקעתי לאחרונה על Fields of Gold של Sting (כן, לא מקורי במיוחד אני יודע)
ואם כבר לא מקוריים, הוא החליף את מקומו של Carry on my wayward son שדבק בי בתחילת השבוע:
Almog
זה נדבק לי בזמן האחרון
וזה גם נתקע מאז שהוא צוטט באיזשהי מחברת בשבוע שעבר
חוץ ממנו, יש שיר נוסף שאני בטוחה שאפשר לכתוב לו לופ למקצב הבסיסי שלו- Cumbia. Honey Boo- קומביה בסיסית
Yam
בצחוק או ברצינות, בספר על בניית מערכי הוראה למדמ"ח שקראתי לפני כמה שנים, מציעים ללמד דיבאגינג עם לולאות שמנגנות שירים מוכרים. פה ושם משתילים תו לא נכון, והחניכים צריכים לתקן (:
Becky
השלב הבא:
לעשות reverse engineering של מוזיקה אלקרטונית עם פייתון (
Becky
השילוב של פו פייטרס…
ופתאום רבקה בלאק. הרג אותי מצחוק
Yam
משאיר לך לעשות את הקורס הזה, דיבס על מקום כחניך.
עד אז מצטט אותך ומנצל את הציטוט לדחוף עוד שיר
לא קשור לשירים אבל אם כבר מדברים על רפרנסים… האם השורה הזו “כל עוד לא מצאת אישה שנקראת הרמיוני, גש למישהי אקראית בעלת שיער חום מתולתל ועיניים חומות שנמצאת על הרציף ושאל אותה אם היא הרמיוני” היא רפרנס להארי פוטר או לשיטה הרציונלית? @Yam
Yam
לשיטה הרציונלית שקראתי בשלב שכתבתי את המחברת הזו, לפני שנתיים בערך אני מאמין. ספוילר עדין: בהמשך יש גם תרגיל עליו
orpazf
מדהים!
חשדתי כך אבל כשהלכתי לחפש את הקטע המדויק בסיפור לא מצאתי, היה שם יותר מדי מאלפוי בכל מקום…
Asafmich
נראה לי שאני חלוץ העברית זה השיר שאני שם לספוטיפיי כשאין לי שום דבר אחר בזמן האחרון.
noor.fz
אני אוהבת לאחרונה את הביצוע המיוחד של “באת לי פתאום”
ofirhadass
האמת שבימים אלה אני יותר כותב מאשר שומע, אז זה השיר האחרון שיצא לי
(מקווה שלא נרקיסיסטי מדי)
אגב רפרנסים, אהבתי את “62242”
aviadamar
לאחרונה נתפסתי על זה.
נכנס לי ללולאה שלא נגמרת בyou tube
DissonantHarmony
הפיסה הזו תמיד “תופסת” אותי, תרתי־משמע, כי רק כשנכנסות המצילות - המוח שלי נזכר שהיא על 7/8.
DissonantHarmony
אווו! 3>
-מה את חושבת על הקאבר של The Flower Kings ל-Cinema Show?
*הייתי בטוח שהם כיסו גם את Firth of Fifth, אבל אני לא מוצא את זה, ומתחיל לחשוב שהזכרון שלי מתעתע בי.
ron.huberfeld
הקליפ הזה משום-מה מתחבר לי עם הקורונה, פוליטיקה וכו’
orpazf
שיר יפה
Geva
הצ’אנל של KEXP לא מאכזב אף פעם… (וגם Wand זה פגז בלי קשר)