סרטון ההזנקה שבוע 3- העתקות?

היי צוות הקורס ומימונה שמחה!

בסרטון ההזנקה של שבוע 3, ים שוחח על נושא ההעתקות.
חשוב לי להבהיר שבעלי ואני לוקחים את הקורס הזה יחד ובכך פותרים גם את כלל התרגילים יחד.
אני בטוחה שאנחנו לא היחידים ושכמונו יש לא מעט בני משפחה/חברים.
לאור כל זאת, מן הסתם, מרבית התרגילים של בעלי ושלי זהים אחד לשני ואין מדובר בהעתקה.
אשמח שתשימו לב לכך בעת הטיפול בכל נושא ההעתקות.

תודה על העבודה הקשה!
עדי

היי עדי,

התעודה היא מבחינתנו חותמת על יכולות וידע של משתתף ספציפי. כל אחד מקבל תעודה דיגיטלית אישית עם השם שלו עליה ועם החותמת שלנו כסגל הקורס.
מהסיבה הזו, התנאי לקבלת תעודה אישית (כמו בכל מוסד) הוא פתירת התרגילים באופן עצמאי.
אנחנו מבינים שזה לא היה 100% שקוף לכם עד עכשיו ולכן דאגנו להבהיר בסרטון ולא להתחשב בכך רטרואקטיבית.

בהצלחה בהמשך הקורס :slight_smile:

היי ים
כתבתי את כל התרגילים בלי להעתיק, אבל אני חושב שמתוך קורס של אלפי חניכים, בטוח יהיו תשובות שזהות פחות או יותר (למרות מגוון האפשרויות והכלים שיש לנו לפתור תרגילים, שגודלים עם התקדמות החומר), במיוחד אם זה קורס של 16 שבועות ומן הסתם יהיו תרגילים שדומים אחד לשני, (אחרי הכל לכולם יש את אותם תרגילים להגיש).
אני רוצה להיות בטוח שהתרגילים שלי עוברים, ומצד שני לא לדאוג על זה ולכתוב מעכשיו שמות מוזרים לפונקציות שלי כדי שבטוח לא יהיו דומים לתרגילים של אחרים, ואני יכול להיות בטוח שהכל בסדר.
לכן מצטרף לבקשה לעדכן מדי שבוע או שבועיים, (אפשר גם לשלוח הודעות לתלמיד בפרטי) איזה תלמידים עדיין במסלול של קבלת התעודה, כדי שלא יווצר מצב שתלמיד בונה על זה ובזכות זה יש לו מרץ ללמוד ולהשקיע, ובסוף בגלל טעות קטנה שלו הוא יגלה שלא מקבל תעודה.
בכל אופן גם אם זה לא אפשרי תודה על ההשקעה והעזרה שלכם. :slightly_smiling_face:

היי, אני לחלוטין מבין את הבקשה ואת החששות. כמה נקודות בנוגע לזה:

1. גם לנו בא שכמה שיותר אנשים יסיימו את המסלול בהצלחה ויזכו בתעודה. לי חשוב באופן אישי שכל מי שמגיע לו יקבל תעודה.
  2. ככל שהקורס יתקדם התרגילים יהפכו להיות יותר מורכבים, והשוני יהיה משמעותי יותר בין המימושים.
  3. אחרי הרבה מאוד מחזורים שהיוו הזדמנות עבורנו לחנוך ולהיתקל בהעתקות, יש לנו תו"ל מציין בעניין שלא מייצר False Positives.
  4. עם כמה שזה ישמע מוזר – מערכת ההעתקות לא מתחשבת בשמות משתנים, פונקציות או במחרוזות. אין סיבה להתאמץ להיות מקורי איתם. כתוב קוד טוב והכל יהיה בסדר.

כרגע תצטרכו לסמוך עלינו שבאמת חשוב לנו לאללה שכל מי שהשקיע ופתר את כל השאלות לאורך הקורס יקבל תעודה – יש לנו אינטרס משותף בעניין.
לא עולה לי שום דבר ליצר תעודה לעוד חניך חוץ מזה שאני חותם עליו עם השם שלי :slight_smile:

אני מצטרפת אליך, אם יש אפשרות, כדאי שתעדכנו את המעתיקים שנמצאו בזמן אמת.
(אולי יחסוך לכם בדיקות :wink: )