היי. דבר ראשון (כי אי אפשר לומר את זה מספיק) תודה רבה על כל העבודה שאתם עושים. זה מדהים שאתם מוכנים להשקיע כל כך הרבה ואני ועוד המון אחרים פה ממש מעריכים את זה.
לגבי מה שכתבתי בכותרת - מספר פעמים תוך כדי העבודה עם המחברות מצאתי את עצמי קצת מבולבל מההתנהגות של המחברת ואיך להתמודד איתה. למשל לפעמים נראה שעשיתי דאבל-קליק על תיבה עם טקסט וזה בלבל את כל הטקסט וחשף את הקוד שיושב מתחתיה ואין לי מושג איך לתקן את זה, או שקוד לא רץ כשעושים אלט+אנטר. בדרך כלל הצלחתי לפתור את זה באמצעות סגירה של כל העמודים שקשורים למחברת והרצה מחדש שלה דרך סייר ווינדוז. אבל אני בטוח שיש דרכים טובות יותר להתמודד עם בעיות נפוצות כאלה, שנראות ברורות מאליהן לאנשים מנוסים כמוכם אבל קצת פחות לאנשים כמוני שלא מנוסים בסביבת העבודה הזו. כנ"ל לגבי החיבור של תאים באמצעות ctrl + m, שהיה נחוץ להגשה של חלק מהתרגילים, וזה משהו שלא זכור לי שראיתי בהדרכות (אולי אני טועה).
בקיצור, אני חושב שסרטון קצר שמתמקד בעבודה עם המחברות עצמן ויכלול את כל הדברים שציינתי קודם ועוד דברים נוספים שלא מוכרים לכולם (כמו למשל האפשרות לעשות קומנט אאוט למקטעים שלמים באמצעות סימון של כל המקטע והצירוף / + ctrl ולמה בעצם כל כך שימושי לעשות דבר כזה לפעמים) יעזור המון וגם ימנע הרבה מאוד שאלות שצצות בפורמים.