הערכת מצב בעקבות סיום שבוע 2

היי!!! :smiley:

נוצר לי קצת בלבול בנוגע לכמה דברים ואודה ממש למענה מהצוות:

1. אני לא יודעת להעריך מה המצב שלי בקורס - כלומר האם אני זכאית לקבל תעודה כרגע או שמא יש לי הגשה שאינה נחשבת שפוסלת אותי? למשל יש לי תרגיל שלא רץ הכי נכון לדעתי (נתן תוצאה אבל אני לא חושבת שהכתיבה שלי נכונה) וקיוויתי לקבל עליו משוב כדי שאדע איך לתקן, או לחלופין רק עכשיו ראיתי בפורום הודעה בה נאמר לאחד תאים במחברת 7 ולא איחדתי

2. מדוע המחברות לא ברורות עד הסוף? למשל בשאלת בונוס נכתב בבירור לא חובת הגשה וזה היה מצויין ברש"י גיליתי דרך הודעות פה אבל על איחוד התאים לא היה ברור מהמחברת ואני חשבתי שצריך להגיש רק את התא הראשון ובמקרה ראיתי עכשיו שאלה בפורום שצילמו בתגובות שאלה אחרת בה זה נאמר, קשה מאוד לעקוב אחרי כל הודעות פה וזה ברור שלא נקרא את כלן אלא את אלה שעוסקות במה שרלוונטי לנו אז למה לא לפרסם דברים כאלה באשכול הנהלה? אני לצורך העניין נפלתי על זה עכשיו והייתי מאחדת תאים אילו נאמר היה לי בבירור

3. אם אני נחשבת לא זכאית לתעודה - הבנתי שעדיין נוכל להגיש תרגילים לצורך הלמידה, אם כך יפתחו לנו האופציה להגשה והמחברות של שאר השבועות?

4. האם יש דד ליין להגשת תרגילים מתוקנים? כי כרגע נראה שאפשר

5. אצלי אישית רוב התרגילים הם בלשונית צהובה של צפייה וחלק בלשונית ירוקה של בדיקה. האם זה אומר שהרוב לא נבדקו לי כלל? הייתי שמחה ללמוד מהטעויות שלי ובתור מתחילה אני בטוחה שיש כאלה שם.

המון תודה ומתנצלת אם חפרתי…

אכן, מצטרפת לשאלות שלך. עליתי על טעות בתרגיל שהגשתי, אני עכשיו יכולה לתקן? זה לא יצור בעיה או איחור בהגשה?