מיקומים- הבהרה לגבי השאלה

לגבי השאלה האחורנה בשיעור 7: בניתי את הפונקציה שבודקת רשימה של רשימות עד 6 איברים,
בסוף כתוב לכתוב 3 דוגמאות לכל אחת מסוגי ההדפסות, נראה לי שאני מפספס משהו בשאלה הזו, הדוגמאות זה לכתוב סוגים שונים של רשימות (של רשימות) שיכנסו כקלט בפונקציה?

תודה מראש!

הדוגמאות הן אכן רשימות שיינתנו כקלט שעבורן יהיו 0, 1, 2, 3 הדפסות של Yes! - כתלות ברשימה יש בין 0 ל-3 רשימות. אתה צריך ליצור רשימות מכל סוג כזה :slight_smile:

תודה!
מסקרן אותי מה המטרה בתרגיל הזה? הוא מאוד שונה מהתרגילים שקיבלנו עד עכשיו ואפשר לומר שיש בו הרבה עבודה די סיזיפית, איזה עקרון תכנותי לומדים בו? הבנה טובה יותר של רשימות של רשימות?

אני תוהה בכלל לגבי הניסוח של השאלה.
האם יש להם טעות הקלדה?
מה ההבדל בתנאי הראשון והשני שמבקשים “שווה” לתנאי השלישי שמבקש “שווה שווה”. יש איזה משהו מבחינה מינוחית של קוד שאני מפספסת?
image

ים ענה בעבר שהשווה שווה זו טעות הגהה :slight_smile:

אז כמה דוגמאות צריך סך הכל? 12?

@orpazf לתת דוגמה אחת לכל מצב של פלט?
דוגמה אחת לאפס הדפסות, דוג’ אחת להדפסה אחת, דוג’ אחת לשתי הדפסות ודוג’ אחת לשלוש הדפסות?

אפשר לתת 4 דוגמאות אבל עדיף כמה שיותר כדי לוודא שהקוד עובד.

היי,
המטרה שלו היא לתרגל אתכם בעבודה עם רשימה של רשימות לקראת הכרה של מבנים מורכבים יותר שיכולים להכיל משתנים (לדוגמה מילון שנלמד בעתיד).

אני לא חושב שהפתרון של התרגיל הזה נופל תחת הגדרה של סיזיפי, וודא שקראת והבנת אותו כמו שצריך.

איתמר