התרגיל מורכב ממספר רב של חלקים המכווינים לפתרון השאלה. האם יש צורך להגיש את כולם או רק את החלק האחרון המשתמש בכל החלקים לפני?
ישנן מספר פעולות שקורות בחלקים השונים ולכן איחוד כולם לקוד אחד גורם להדפסת מספר פלטים לכל קלט שהתקבל.
היי.
דמיין שאתה צריך להגיש קוד אחד עובד לבנק שאתה עובד בו וביקש ממך להגיש להם תוכנה עובדת.
את הקוד הזה הגש למערכת התרגילים.
בהצלחה
@Yam
אני חושב שאני לא היחיד, אבל לעיתים קשה להבין מה הייתה הכוונה שלכם בתרגיל מבחינת מה בדיוק להגיש.
כהצעת ייעול, אולי כדאי לציין את ההערה שלך בתרגילים דומים שמורכבים ממשימה מתגלגלת בעתיד.
תודה!
לקחתי את הפידבק, תודה
אשמח לדעת מה ההבדל בין כל פונקציות ה-login?
כי אני רוצה לדעת מה לעשות כאשר אגיש את כל התרגילים ביחד.
זה מה שמקבל על 2 פונקציות הlogin הבאות אחרי הראשונה שביקשתם שנגדיר.
מישהו יוכל בבקשה לענות???
אה. אני שמתי את התיוג של Upload 32 בתיבה הראשונה (כלומר זו שמכילה את הפונקציה הראשונית), כי חשבתי שהתרגיל כולל את כל התיבות. אני צריך להזיז את התיוג הזה?
אני רשמתי את התיוג של Upload 32 בסעיף האחרון של השאלה כאשר כל פעם העתקתי לתחילת הקוד את התשובה לסעיף הקודם
היי @Yam
כמו שהבנתי מהפוסט הזה, ניסיתי להעלות כתרגיל רק את הפונקציה האחרונה שעשיתי בשביל רשימת השמות, אבל בתוך הפונקציה הזאת נמצאת הקריאה לפונקציה של חישוב ה 500 שקל, וההערות האוטומטיות אומרות להגדיר את המשתנה הזה כדי שהבודק יבדוק את זה, העליתי מחדש ועכשיו הוא רוצה את הגדרת הפונקציה של המחולל סיסמאות, וכן הלאה… זה אומר שצריך לצרף את כל הפירוט של הפונקציות שעשיתי כדי שלא יהיה הערות? אני חושב שזה יעמיס על הבודקים מה אתה מציע?
לדעתי הכוונה היא להגיש את כל שורות הקוד (לאחד בין התאים או להעתיק לתא אחד את כל הפונקציות)
מקווה שיתקנו אותי אם אני טועה
אכן את כל הפונקציות הבודקים רוצים לראות את זה כדי לקבל קונטקסט.
@Gili צודקת כאן