בעיה בהגשת שיעורים

אבל אני לא מוצאת את ה + … :flushed:
ככה נראה החלק העליון בדף.

זה אמור להיות בדף הראשי של הפורום, למעלה מצד שמאל. תסתכלי בתמונה הזאת הצבעתי על זה עם העכבר שלי הוא מסומן באפור:

כשיש ל מספר תרגילים תחת אותה כותרת, למשל להעלאה הראשונה “חוברים למחברת” יש 3 תרגילים, 3 שורות קוד, עליי לכתוב #upload 1 מעל כל אחד מהם בנפרד? או רק מעל הראשון מספיק? ואם אני רוצה להעלות כבר פתרונות להרבה מהתרגילים ביחד אני צריך כל פעם למחוק את ה #upload x הקודם או שאני עושה את זה רק אחרי שאני רואה שאותו תרגיל כבר נבדק. זאת ועוד (כן הרבה דברים…) אני גורר את המחברת שבה התרגיל עם הupload ואחרי שמירה והכל לדף ההגשה אליו כתוב לגרור את המחברת הרצויה, אבל… זה פשוט פותח לי את המחברת באותו עמוד, זה לא עושה שום דבר וכשאני חוזר אחורה אני באותה סיטואציה, לא נראה שמשהו נקלט. אני עושה משהו לא בסדר?

היי, חוזרת לבעיה המקורית של הפוסט הזה.
לא מצליחה להתחבר למערכת ההגשות, מכניסה פרטים והשדות מתאפסים ללא כל פידבק.

כנ"ל
@Yam שלחתי הודעה בפרטי עם המייל שלי (לא קיבלתי בכלל במייל הודעה לגבי הזנת תרגילים למערכת)

שלום. אני לא מוצא כלל את האתר שדרכו מגישים תרגילים
האם הייתי צריך לקבל את זה במייל? לא מוצא משהו שקשור לכך במייל.
מה עליי לעשות?

גם אני ממש הסתבכתי עם הכל.
ניתן לשמור רק תיבה בודדת או זה שומר את כל המחברת? מגישים את כל המחברת? קצת לא מובן… תודה
אם לכל תרגיל יש את תיבת ההעלאה שלו איך אני מפרידה בין התיבות כשאני מעלה?

לי יש אותה בעייה. מכניסה שם וסיסמה ולא קורה כלום :frowning:

חברים יקרים, משתתפי הקורס.

הסגל שלי עושה עבודה מסביב לשעון כדי לטפל בפניות של 4,000 המשתתפים, ועבדנו בשעות לא־שעות כדי להרים עבורכם את כל המערכות האלו. כתבנו אותן מאפס עם כוח אדם שמורכב ממתנדבים.
אנחנו לא מקבלים על הקורס הזה שום תמורה חוץ מאת התודות שלכם ואת העובדה שאנחנו עוזרים להרבה אנשים שנמצאים במצב לא נעים בבית, והסגל שלי ואני עושים הכל (כולל חופש ארוך מהעבודה) כדי לדאוג שתצליחו בכל מצב.

יחד עם זאת, התנהגות וגסות רוח כזו לא מקובלת עליי ולא אהיה מוכן לספוג אותה. אנחנו מבינים שמצבים כאלו יכולים לתסכל, והדרך לפתור אותם היא בשיתוף פעולה ובהידברות ולא באלימות ובגסות רוח.
המשתמש הורחק מהקורס. מי שצריך עזרה מוזמן לפתוח אשכול חדש ואני והסגל נתפנה לעזור לו בהקדם האפשרי. תודה.