חחח תודה
ניסיתי אלפי קומבינציות אפשריות חח
היי זאת הכוונה? וכן קראתי את המדריך כמה פעמים ועדיין זה לא ברור היכן לרשום כל כך ומה לעשות כדי להעלות
שמתי תמונה במדריך לנוחיות כולם
תודה רבה! הצליח בקלות
שמתי תמונה במדריך לנוחיות כולם
תנסה לעשות העתק הדבק לסיסמא
זה בסדר, רק שים לב שלא כתוב שם קוד פייתון (וזה בסדר בשאלה הזאת) ולכן אתה מקבל את השגיאה
מדהים!! בזכות התמונה הבנתי והצלחתי,תודה!!
אני גם לא מצליח להיכנס לאתר הגשת התרגילים. אני מזין את שם המשתמש והסיסמא והדף פשוט מתרענן ולא מתחבר. שיניתי כבר סיסמא פעמיים וניסיתי עם שם המשתמש ועם המייל…
שלח לי הודעה פרטית עם כתובת המייל שלך
היי , קראתי את ההוראות להגשת תרגילים ועשיתי כמו בתגובות פה ועדיין זה לא מעלה (מצרפת תמונה להמחשה).
יש לציין כי ריפרשתי את הדף של ההגשה ולא נראה כי הועלה פתרון.
אשמח לעזרה
לא לשכוח לעשות S+CTRL כדי לשמור את המחברת לפני ההעלאה.
למה לא סידרתם את מערכת העלאת השיעורים לפי כמות השיעורים במחברת?
זה גורם בלבול עצום!!
במערכת הלימוד של שבוע ראשון יש 7 סעיפים. כך צריכה להיות גם מערכת העלאת התרגילים!
לחילופין, פצלו את מערך הלימודים לפי מערכת העלאת התרגילים
ואם לא די בזה, אז אתם מאלצים להוסיף שורת קוד # Upload בסיום התרגיל לקראת העלאתו, שזו עבודה סיזיפית במקום להוסיף כפתור שליחה פשוט: “סיימתי, מוכן לבדיקה”, ועוד כפתור אישור לוידוא, למשל.
למה לסבך אם אפשר לפשט?
בקיצור תתעוררו על החיים שלכם כי יצרתם בלגן שלם.
מה שהעליתי בטעות בגלל הסבר שגוי שלכם, לא ניתן לשנותו ולהעלות במקומו את התרגיל הנכון.
אתה ממש גס רוח וחצוף!
אין לך שום דרך ארץ? הם חייבים לך משהו?
מסכימה…
נראה שרציתם לאתגר אותנו גם בהבנת הנקרא…
בטוחה שתמצאו דרך להעלות את התרגילים בצורה יותר נוחה (שיהיה קשר בין מספר התרגיל למחברת, שנדע איפה לחפש אותו, שיהיה אפשר לשנות אם מעלים תרגיל לא נכון - כמו שקרה לי…)
חוץ מזה הכל סבבה… השיעורים מענינים, כתובים בצורה נחמדה ובינתיים הכל ברור…
(עדיין לא גיליתי איך פותחים אשכול חדש…)
מצטרף לשאלה, הוספתי את כל מה שנדרש ומגיע לאותו מצב כמו אלה
את יכולה ללחוץ על “+ נושא חדש” למעלה מצד שמאל, וזה יתן לך לפתוח אשכול חדש. אבל אמרו לפתוח אשכול חדש רק אם יש לך שאלה חדשה שלא מצאת לזה תשובה באשכולות הקיימות.
היי, קודם כל תודה על המענה המהיר!
וכן עשיתי שמור כפי שאמרת ועדיין לא נשמר, יש דרך נוספת להעלות תשובות?
דרך אגב הסרטונים שהעלתם מאוד ברורים , אשמח אם תעשו אחד נוסף שמסביר איך להעלות תרגילים 
לכל תרגיל צריך להיות מס upload אחר (חוברים למחברת - 1, נגמר הדיו - 3 וכו’)