הצעה לייעול התמצאות במערכת

היי @Yam אני חושבת שכדאי לחסום את הגישה לפתיחת נושא חדש בדף הראשי של הקורס לכל מי שהוא לא חלק מהסגל ולהשאיר רק את האפשרות לפתיחת נושאים בתוך קטגוריות. ריבוי הנושאים מאוד מקשה על התמצאות בתוך המערכת וכמובן שבמהלך השבועות הבאים זה רק ילך ויחמיר. כמו-כן, מחיקת הנושאים שכבר נפתחו תוכל לעזור גם היא :slight_smile:
תודה!

היי הדר, תודה על הפידבק. מה שעשינו כרגע זה לדאוג שנושאים שאנחנו פותחים נצבעים באדום.
לדעתך זה יכול להספיק? אני חושש שאם אנשים לא יפתחו אשכולות יהיה לי קשה לעקוב אחרי כל השאלות של הסטודנטים ולראות מי קיבל תשובה ומי לא.

היי ים,
לדעתי אם הודעות חשובות מהסגל יהיו בחלק העליון של הדף (מוגדרים כ"נעוץ") וכל שאר ההודעות יתנהלו במתכונת רגילה, זה יהיה מסודר מספיק כדי שאף אחד לא יפספס שום דבר חשוב והכרחי.
הבעיה נוצרת כשיש עדכונים בשרשורים שלא אנשי הסגל פותחים, או שיש שאלה שחוזרת על עצמה ומספימה את הפורום.
במובן הזה כן צריך כללי התנהלות, לדוגמא לחייב לחפש תשובה לשאלה לפני שפותחים נושא נוסף עליה (ואולי אפילו תגובה נוספת על נושא שכבר נענה).

כן, הצביעה באדום בהחלט עוזרת! כמו כן, ראיתי שיש כמה קטגוריות של הצוות, אז אולי חידוד על מה הקטגוריות הרלוונטיות לכל נושא גם יכול לעזור :slight_smile:
תודה רבה!