שחמט גנואים - בעיה עם בודק אוטומטי כשאני יוצר order

כשאני מזין את הorder תחת מחלקד board (בפונקציית generate_back_row) אני מציב תנאי if. אם מדובר בצבע לבן, תעשה כך, אחרת: תעשה אחרת.
הבודק האוטומטי רושם לי לגבי 2 השורות שאני רושם לו מה לעשות (בעצם מה להזין בorder) את הדבר הבא:
“הבודק האוטומטי: שם המשתנה שמופיע פה לא הוגדר. אם הוא כן הוגדר בתאים אחרים במחברת, הוסיפו אותו לתא כדי שהבודק יוכל להתייחס לפתרון שלכם.”

ניסיתי להזין לפני פקודת התנאי if את order = None אבל זה עדיין מחזיר לי את אותה הבעיה.

ניסיתי אפילו להזין את order לפי משהו אחד ואז להציב את התנאי (ובהנחה שהתנאי מתקיים שישנה לי את order) אבל משום מה זה גם מראה לי את 2 השגיאות האלה לגבי כל הזנה של order.
המפתיע פה זה שאם אני מנסה להזין את order למשהו ספיציפי ללא תנאי, אין לו בעיה עם הזנת הorder שלי.

יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות בנידון? או אולי אפשר לדעת אם זה משהו שאני יכול במקרה הזה להתעלם ממנו?

תודה רבה

שאלו על הערה הזאת דיי הרבה פעמים וכל התשובות הן זהות. תעתיק את הקוד לקובץ אחר ותריץ ותראה איפה השגיאה. אתה לא יכול להתעלם מזה כי יש לך שגיאה בקוד.

גוני צודק. יש שם משתנה שלא הוגדר.
זה אולי לא מה שאתה חושב שזה. זה אולי משהו ששכחת לעשות אימפורט, אולי שם משתנה שאייתת לא נכון.
כמו שהוא הציע, אם תעביר למחברת חדשה תראה שזה לא רץ טוב וזה יעזור לך לזהות את השגיאה.

לפי זה, הבעיה היא במשתנה שהשתמשת בו לטובת התנאי

מדובר במשתנה שמועבר לפונקציה בעת הקריאה אליה. הבעיה היא שכל עוד לא קוראים לפונקצייה, המשתנה לא מוגדר. אבל בכל קריאה לפונקצייה המשתנה מתקבל ולכן הוא קיים בעת הקריאה.
קצת אבוד בנוגע לאיך אני עושה את זה בדרך אחרת.
כשאני מריץ ויוצר לוח זה עובד חלק.

הצלחתי לסדר את זה, תודה על העזרה!