מישהו בבקשה יכול לעזור לי בתרגיל csv … אני פשוט לא מצליח להבין איך לעבוד במקרה המתואר עם הרשימות כלומר נדרש כאן התאמה של עמודה לשורה עכשיו אין לי מושג איך לגשת לעמודות השונות ולקחת משם את התוכן הרצוי …
מישהו יכול לתת לי בבקשה כיוון או דרך מחשבה (כי אני חושב כרגע על המון לולאות while וזה פשוט מסתבך ממש)…
אני גם עובד על זה כבר כמה שעות, מוחק, מנסה שוב, הגעתי למצב שיש לי רשימה של טורים ושורות אבל אני ממש לא הצלחתי למצוא תנאי טוב לכך ששורה וטור יתאימו כדי למלא את הטבלה מחדש.
קצת אובד עצות.
אני גם אובדת עצות לגמריי.
אשמח לרמז - איך מסדרים אחרי הכותרת את התאים בהתאם לחוקים. ישבתי על במצטבר זה כבר כמעט 20 שעות, אני כבר מיואשת
כנל, כל כיוון שאני חושבת עליו לא מסתדר לי
@Yam @guykeller @itamaraviv אפשר הכוונה?
תודה מראש
היי,
צריך לפתור את התרגיל הזה בשלבים.
קחו דף ועט - אמיתי - ופתרו את הבעיה הזאת בצורה ידנית, נסו לחשוב בכל רם ולתעד את השלבים שעשיתם כבני אדם.
חשבו מה הצעדים שעשיתם וממשו פונקציות בהתאם.
ועוד דגש מאוד חשוב - שימו לב לכל ההנחות בתרגיל - הם יעזרו לכם מאוד. לדוגמה: אין שורה עם אותו id פעמיים באותו קובץ, וכשמאחדים קבצים שיש בהם עמודות זהות אפשר לקחת איזה ערך שרוצים.
מי שמרגיש/ה ממש אבוד/ה מוזמנ/ת לפנות אלי בפרטי
איתמר
תודה על ההכוונה, זה באמת עזר לנסות לצייר את הטבלאות ואת השלבים, חושב שהצלחתי והעלתי את הפתרון.
בכל אופן, אני מאוד מקווה שהעובדה שלא העלתי את כל לוחות הבדיקה לאיקס עיגול (שעובד) תהיה הסיבה שלא אקבל את התעודה xD.