המלצה על מנהל Clipboard

אז נכון שעברנו להשתמש ב IDE ויש השלמה אוטומטית והכל, אבל בכל זאת רציתי להמליץ על כלי מצוין שאני עובד איתו שנקרא Ditto. הוא רץ במקביל לקליפבורד של ווינדוז והוא זוכר עד חמש מאות פריטים אחורה. הוא מאוד נוח לעבודה ומופעל באמצעות קיצור המקלדת ctrl + ` (הסימן הקטן הזה שליד האחד) כך שקל מאוד להפעיל אותו ביד שמאל, והוא פותח רשימה נגללת של כל ההעתקות, כולל ת’אמבניילז של תמונות שהתעקתם. אני גיליתי שזה ממש נוח כשרוצים להזיז חתיכות קוד ממקום למקום ופתאום נזכרים שהיה צריך להוסיף עוד משהו שבעצם העתקתם לפני חמש דקות.

כלי חמוד, אבל קצת מפחיד שהוא מבקש לעבור דרך הפיירוול וגישה לאינטרנט.

https://sourceforge.net/p/ditto-cp/discussion/287511/thread/68267bdd/?limit=25

כמו שכתוב, ניתן לכבות את זה. אני מסכים שבגדול זה אמור להיות אופט-אין ולא אופט-אאוט.

משהו אחד שלמיטב זכרוני היה קצת מציק בקליפבורד מנג’רס למיניהם זה שאם אתה מתחבר מרחוק למחשב אחר/שרת הקליפבורד לא עובר ביניהם (אפילו לא ההעתקה האחרונה, כלומר פחות טוב מאשר בלי קליפבורד מנג’ר).

ממש אשמח לשמוע על פתרון לזה :confused:

אני בדרך כלל לא מתחבר מרחוק כך שהבעיה לא מוכרת לי. לווינדוז יש היסטוריית קליפבורד בילט-אין שאפשר להפעיל. אני אישית מעדיף את הכלי שהמלצתי עליו פה, אבל אולי זה יכול להיות פתרון לבעיה שלך?

אני גם מחבב את Ditto, אבל כיוון שסביבת העבודה שלי היא לרוב Linux ו־Ditto לא קיים שם אני עובד עם CopyQ :slight_smile: