היו כמה שאלות לגבי זה וחשבתי שכדאי לרכז אותן כאן כדי שיהיה קל למצוא ואולי לקבל תשובות מהמדריכים. שאלה 32 “מערכת בנק” ושאלה 34 “שעון עולמי” שתיהן בנויות מתת-שאלות שבונות את התרגיל. מבדיקה שלי במערכת ההגשה אתה רואים רק את התא שבו יש את התיוג עם המספר. אם כך אני מבין שהתיוג למעשה צריך להיות בתיבה האחרונה, בה משלבים את כל החלקים של השאלה לקוד אחד ארוך? כי זה לא היה ברור מאליו ובהתחלה תייגתי בתיבה הראשונה (ואני מניח שאני לא היחיד).
לגבי שאלה 33 “מתודות של מחרוזות” כדי לתייג הוספתי תיבה ושמתי בה את התיוג. אני מניח אבל שאתם תראו רק תיבה עם התיוג, אז אני לא בטוח כיצד התרגיל יבדק. אשמח להבהרה בנושא הזה. תודה.
itamaraviv
היי,
בשאלות עם סעיפים מרובים יש לאחד את כל הסעיפים לתא אחד (יש אפשרות מובנית כזאת במחברות עם Shift+M) ולהגיש אותו.
התרגיל ייבדק בהסתכלות על כל הסעיפים.
איתמר
Kulyuly
באותו נושא, תרגיל 26 איך אני אמור להגיש אותו? הוא מחולק להמון סעיפים ואין באמת קוד שאני אמור לכתוב בו.
mbrodsky
גם אני תהיתי בנושא הזה. הדרך שבה בחרתי להגיש אותו זה להוסיף תיבה עם תיוג האפלואד ובתוכה כתבתי בהערות את כל המקרים בהם לא ניחשתי נכון, ולמה טעיתי (להבנתי). אין לי מושג אם זו דרך טובה, אבל הזה הרעיון היחיד שעלה לי. @itamaraviv האם זו דרך מקובלת להגיש את התרגיל הזה?
itamaraviv
לגבי תרגיל 26 “רש"י” - אין צורך להגיש אותו זה נכתב כבר בשאלות קודמות.
איתמר
noaholzblat
עזרה!
ניסיתי לאחד וללחוץ shift M
ויצא לי הטירוף הזה: