תודה @efratush ושאר החברה תודה רבה, אסור להעביר גם אחרי שנגמר השבוע, אז הפוסט לא רלוונטי.
אבל אני משאירה אותו כדי שתבינו שלא תמיד חייב להגיב אם אין לכם את זה בצורה נעימה
כי אני באמת מרגישה ששופטים פה בתגובות בלי להבין ובלי להכיר
וזו לא פעם ראשונה שאני קוראת על כך בפורום, בפשוט עכשיו זה עלי ואני בוחרת גם כאשר טעיתי בבקשתי, להשמיע את קול ‘הנפגעים’.
גם אם בקשה או משהו נראה לכם לא רלוונטי תקראו את התגובה שלכם לפני השליחה, כי אולי בדרך לא ממש נעימה.
יש דרך להגיב (ולא זה לא שקשה להבין בכתובים אחרים), רוב התגובות שקיבלתי (גם בפרטי) ידעו לכתוב את זה נעים ובלי שפיטה.
לא רלוונטי, אבל משאירה כדי שיבינו על מה הדיון
ערב נפלא לכולם,
*אמלק - אשמח לשיתוף בפרטי תרגילים שסיימתם
לצערי לפני שבועיים עצרתי, באמצע השבוע ה8 (זה כבר לא ממש אמצע יותר באמצע מחברת 2) מסיבות אישיות ומשמחות.
חזרתי שוב לשבוע הזה אבל עם קצת יותר בלאגן בראש.
אשמח אם יש מישהו שיוכל לשתף אותי בפרטי בתרגיל Friendliness Pellets ממחברת 2 באמצע
ואם תסכימו גם תרגיל אחד מכל מחברת בשבוע 8 (3,4,5)
לא חייב להיות התרגיל שאתם הכי מרוצים ממנו, רק לרענן לי את הזיכרון ושיהיה לי מפלט מהיר אם לא אצליח משהו
(1. כן לחפש באינטרנט זאת אופציה שתקרה, אבל אני באמת לא זוכרת איך מתחילים ומתייאשת לשבת רק מהההתחלה של מאיפה להתחיל…
2. אני רוצה ללמוד לכן אני לא באה במטרה להעתיק שום דבר, מה גם שאי אפשר כבר להגיש את התרגילים)
בקשה קצת מוזרה, נכון .
אבל אני רוצה להישאר בקורס ולהמשיך ללמוד למרות זמני המוגבל.
אני גם יודעת שרוב הסיכויים שאנחנו לא פותרים אותו דבר אבל יהיה לי קצת חוט להבין יותר את החומר.
תודה מראש ומקווה שתבינו אותי ואת הבקשות המוזרות שלי