שאלות נוספות! אני מניח שמספר השאלות יגדל ככל שאני מתקדם בשאלה…
הרובוט ידע להתחבר לערוץ טלגרם, לשלוח ולקבל בו הודעות.
פתחתי ערוץ בטלגרם (מהמשתמש שלי) וצירפתי אליו את הבוט.
הבעיה - אני לא יכול לשלוח הודעה מהמשתמש שלי בערוץ, כי ההודעה נשלחת ע"י הבוט… איך אוכל לשנות את זה על מנת לבדוק את תפקוד הבוט?
האם הבוט צריך לעבוד רק בערוץ או גם בצ’אט פרטי? כי לפי הבנתי עד כה, זה מצריך הרבה שינויים לקוד…
ה־Black Magic Julep נוצר ע"י אורון לרנר, אחד המיקסולוגים היותר מוצלחים בישראל, וכל קשר בינו לבין Mint Julep חוץ מהבורבון והנענע מקריים בהחלט הוא מפוצץ אמארואים ונועד לשתייה איטית לתוך הלילה, אני ממליץ בטירוף.
אם אהבת וויסקי סמאש נסה Basil Whiskey Sour –
60 מ"ל ברבן שיפון
30 מיץ לימון
15 סימפל סירופ
3 עלי בזיליקום
חלבון ביצה או תחליף הקצפה אחר
לכתוש בזיליקום בעדינות, לנער את כל המרכיבים עם הרבה קרח, לסנן כפול.
גרנשיט של עלה נוסף + דאש של אנגוסטורה עושה אחלה שדרוג
ים, בהמשך לתשובתך בענין קישור הבוט לערוץ מסויים - יצרתי בוט ואני מצליח לשלוח לו הודעות אבל לא מצליח בשום אופן שהבוט יעביר אותן לערוץ שיצרתי (אני מקבל Bad Request: chat not found) - ההודעה מאוד ברורה אבל מה אני עושה לא טוב? לפי מה שמצאתי באינטרנט אני צריך להעביר כפרמטר ב-chat_id את שם הערוץ, למשל: @Avishai_channel
אני ממש תקוע כאן ללא יכולת להמשיך - אודה לכל עזרה, גם אם מרומזת
שים לב שזה לא נשלח מהבוט, השם שרשום בראש ההודעה זה שם הערוץ. אם תלך להגדרות הקבוצה יהיה שם toggle של “sign messages” (אם כי יש שלל בעיות אחרות בלהשתמש בערוץ דיווחים בשביל זה שאפתח על זה שאלה באשכול חדש) )
התרגיל הזה מאוד מיוחד, אני שמח שנתת אותו!
התרגשתי כמו ילד קטן ממנו סרטון של הבוט בפעולה
היה משעשע שכאשר התשובה בטריוויה היא של שנים הבוט מאוד סלחן ומקבל טווח ענק של תשובות נכונות (תודות למרחק לוינשטיין)