אחרת יש לי משהו בסדר גודל של 7 שורות, ופונקציה אחת שהגדרתי שמנקה.
בכל אופן, השינויים שהכנסתי לעומת הפעם הקודמת זה שימוש במודול מסוים (לא re ולא bs4), וקריאת הקובץ ע’י שימוש בגנרטור (למרות שקצת חסר משמעות, כי גם ככה צריך לחכות שיסיים הכל, אבל אני מניחה שזה כן חסך לי משתנה לא קטן שהיה קיים אצלי קודם), זה סבבה? (הדרישות מהתרגיל קצת מעורפלות)
gonny
הרגע הזה שאתה קולט שקוד שהשתמשת בו בשביל משהו אחר באותו תרגיל היה יכול לשמש בשביל הכל.
קריאה, נקיון מלא (34566 ל the), וספירה בשורה. זמן ריצה באזור 0.250 שניות. (עודכן)
fakliro
הצלחתי ב9 שורות לבצע ניקוי מלא ולהדפיס, מספיק טוב לא?
orirenick
עכשיו סיקרנת…
לא השתמשת ב- import re במקרה, נכון?
gonny
לא (20 תווים…)
orirenick
פתאום אני קולט שמשום מה אני הוספתי בראש שלי את המילים “בשורה אחת”
בגלל זה הופתעתי בכלל
gonny
כל מה שציינתי בהחלט בשורה אחת. כל הקוד כולו לא שורה אחת (אימפורט, חותמת פונקציה, פתיחת קובץ, הדפסה). אלה עוד כמה שורות.
OrelHandler
וואלה מסתבך עם הניקוי. עזרה ?
naphtali.r.89
אם אני מצליח לקצר ב 80% את הקוד שלי (מאזור השלושים – ארבעים שורות לשבע) אבל הערכים לא נכונים (המילים לא נקיות…) זה תופס כ"שדרוג"? או להוסיף שורה או 2 לניקוי?
devorack
אני דווקא כללתי גם את כל אלו כשספרתי את שלי (אחת מהפונקציות שלי כל תפקידה זה לפתוח קובץ לקריאה בצורה מסוימת). אבל בכל מקרה אני מנקה בפונקציית ניקיון שלי שאורכה כמה שורות)
aviv120597
שלום לכולם,
תהיתי איך צריך להיראות הפלט של המילים, האם זה בסדר להדפיס פשוט רשימה של tuples כאשר האיבר הראשון הוא המילה והאיבר השני הוא מספר החזרות? או שיש צורך להוסיף גם כיתוב שמתאר את הנתונים.
תודה רבה!
aviadamar
מספיק הטאפלים. 20202
devorack
פעם הבאה תכניס רווחים בין האותיות - הוא רק לא סופר אותם כשהם באים ברצף
# עשיתי הרבה ניסיונות
tommys8192
הצלחתי לקצר ל4 שורות, אבל זה לא יחשיב מילה עם אות גדולה או אות קטנה כאותה מילה.
לא ראיתי בהוראות שיש דגש על זה, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם זה אפשרי ב4 שורות אם אני רוצה גם לגרום לספירת אותן המילים בין אם הן עם אות קטנה או לא.
בשבוע 4 אני דאגתי לתקן ולהחשיב מילים עם אות קטנה או גדולה כאותה מילה. עכשיו אני קצת מבולבל ולא בטוח אם היה עלי להגדיל ראש ולעשות זאת.
אשמח אם תוכלו לפרט ולציין אם 2 השיטות יהיו קבילות או רק אחת מהן.
תודה
gonny
אם אני לא מייפה את הקוד ומדפיס פשוט את התוצאה בלי טקסט נלווה (ושומר על חוקיות של 2 רווחים מהאימפורט) אז זה 5 שורות סך הכל. מעדיף את הגירסא של ה15 שורות שמדפיסה יפה וקצת יותר קריאה.
Dusinka
האמת שממש הייתי סקפטי לגבי מה שאתם אומרים עד שניסיתי… גם אני הגעתי ל5 שורות כולל ניקוי וכו, בלי הדפסה מגונדרת