מחברת 3 - תקווה מארחת

אני מניח שמדובר על join, כשאני מנסה את זה - כל המילים מופרדות אחת מהשנייה ומקבלות שורה חדשה. האם יש בעיה בקוד שקדם לכל זה, או שאני מפספס מה צריך לאחד?

אשמח לעזרה.
הצלחתי להתגבר על השגיאה הראשונה ע"י חיפוש בגוגל ודיקודינג.
כשאני מנסה לשמור את הטקסט מהקובץ המקורי (כסטרינג) בקובץ החדש שפתחתי, הוא שוב מעלה את השגיאה. בקובץ החדש אני לא יכולה לעשות דיקודינג כי אני חייבת שיהיה כתוב “w”, כדי שאוכל לכתוב עליו.
מה אני עושה לא נכון?

לא הבנתי מה הבעיה, אשמח אם תוכל להרחיב

תגגלי שוב את הבעיה ונסי להבין האם זה צריך להיות במקום או בנוסף

הצלחתי, תודה.
לאחר מכן נתקלתי בבעיה נוספת - העברתי את הטקסט הלא-נכון לקובץ החדש, עשיתי flush כדי שהתוכן באמת ישמר בקובץ, אבל אני לא מצליחה לקרוא את הקובץ החדש. גם בלי פקודת ה- .read לא מצליח לקרוא.

אי אפשר לקרוא קובץ שפתחת רק לכתיבה :slight_smile:

האם מותר להשתמש בפונקציה reversed (במסגרת החיפוש במשאבים ברשת)?

למיטב הבנתי אפשר רק לתקן את השגיאה שנזרקה בעזרת שימוש ברשת, את כל השאר אפשר וצריך לפתור עם דברים שנלמדו

מצטרף לשאלות פה כי אני לא רוצה לפתוח שירשור חדש.

הצלחתי להדפיס כל רשימה בסדר הנכון אבל שאני מוסיף אותם למחרוזת הראשית ומדפיס אותה הכל דיי מתחרבש לי :frowning:
(חלק תחתון) אני משתמש ב Join כדי להוסיף. נסיתי גם להפוך הכל לרשימות ולהשתמש ב append אבל גם זה לא ממש עבד
אם צריך אני יכול לשלוח את הקוד בהודעה פרטית

תודה!

איך עובדת ההוספה? (להוסיף זה ההיפך מלפצל? איך עבד הפיצול?)

כתבתי לך בהודעה. תודה!

פיצול הוא למעשה מתודה על מחרוזת - split, אשר מקבלת כארגומנט כיצד את רוצה “לפצל” את המחרוזת לאיברים.
הוספה היא מתודה על רשימה - מוזמנת לקרוא על כך במחברת משבוע 2 - String Methods
הרחבה על הפונקציה split תמצאי כמו כן באותה מחברת

התכוונתי לזה כרמז (יצא יותר מדי שאלתי).

באותה מידה שאפשר לשנות את פעולת הפיצול (לפי מה מפצלים) אפשר לשנות גם את פעולת החיבור. או במילים אחרות, פעולת ההוספה מדביקה הכל ביחד וזה לא בדיוק התוצאה הרצויה פה. כל מה שנלקח בפיצול רצוי להחזיר

הסלאש שלך הפוך… …