היי אני ניר, בן 30 מתל אביב
רואה חשבון, אנליסט ויועץ מערכות מידע. אשמח להעשיר את הידע עם פייתון כי זה יכול לעזור לי להתפתח בעבודתי וזה מאוד מסקרן אותי.
שיהיה לכולנו בהצלחה!
היי אלעד, בן 24 , השתחררתי לא מזמן מהצבא והייתי רוצה להעמיק את הידע בתכנות:slight_smile:
תודה רבה!
שלום לכולם
אני עידן שלם, בן 27 ואני עושה את הקורס ביחד עם בת הזוג שלי, קורל כהן בת 26.
קורל לומדת לתואר שני במדעי המחשב ועובדת כמפתחת צד שרת בשפה Scala
אני בסמסטר האחרון לתואר ראשון בפסיכולוגיה. אני מאוד מתעניין ב- data sciense & data analysis. התחלתי ללמוד ניתוח נתונים בקורסים אונליין באינטרנט(pandas, numpy, mathplotlib) ואני רוצה לפתח יכולת זו באמצעות העמקת הידע בשפה פייתון.
היי, קוראים לי הילי ואני בת 14 מנתניה
היי, שמי אביב, בן 23. אתחיל ללמוד באוקטובר, ככל הנראה בתחום ההנדסה, כך שבכל אופן אתקל בפייתון.
יש לי ניסיון ממש מועט בתכנות (עם C#) והייתי רוצה להרחיב את הידע ועל הדרך להתמקצע בלפחות שפה אחת. פייתון נראית לי כמו שפה נוחה מאוד לעשות את הצעדים הראשונים שלי בתחום.
היי מור, בת 21 מירושלים
היי,
עומר בן 32 (יחסית מבוגר פה אני שם לב) עובד במשרד להגנת הסביבה.
אני תמיד חשבתי לעצמי שאני טוב עם מחשבים, עכשיו הגיע הזמן להוכיח את זה לעצמי.
אני עמית בן 31 נשוי ואב טרי. עובד סוציאלי לשעבר והיום גר בחולון בשביל הסבת מקצוע. לומד מדעי המחשב במכון הטכנולוגי חולון. נהנה גם כן מלבשל ולעבוד עם הידיים.
אהלן!
ריף, 28, תל אביב
שמח שהגעתי לקורס שלכם. מחכה להתחיל
שלום שמי אור ניצקנסקי עוד 3 ימים בן 23, משוהם, אני אוהב גיימינג/עיצוב ומוסיקה ומחכה בקוצר רוח ללמוד עוד
היי ים!
מלא תודה על היוזמה המשוגעת הזאת. מכניס מאות אנשים לתוך העולם הזה באומץ מטורף. סחטיין!
אני לירון, בת 40 מטבעון. אמא ל2 ומובטלת אחרי 9 שנים שעבדתי בתיירות נכנסת מסין. זמן הקורונה נותן לי פסקזמן מכל מה שהיה מוכר וברור, ובא לי לבדוק תחומים חדשים. אם לא היה משבר קורונה הייתי כנראה מתחילה ללמוד ב SHECODES.
בתקופה האחרונה מתעניינת בעיצוב אתרים ועיצוב גרפי בעזרת תוכנות פשוטות. נראה לי שתכנות יכול להיות ממש מרתק ואם יהיה לי קשה נורא אני אבוא לפה לבכות לכם
היי ים
שמי סיוון בת 21 מתל אביב ואשמח להעשיר את הידע בזכות היוזמה הזו:)
היי!
סיון בת 22, מתחילה ללמוד גאוגרפיה וסוציולוגיה שנה הבאה בתל אביב
היי, אני יגל בן 25, אני בוגר קורס Full Stack Web Dev מהאקריו ואני פה בשביל ללמוד עוד יכולת שתשפר אותי כמתכנת לשוק העבודה.
אהלן ים, נעים להכיר!
אני דניאל רוזן, גר בראשון לציון וככל הנראה הכי צעיר פה.
בן 12, מחפש מקום להתחיל לבנות בו קריירה.
חשבתי שיהיה פה מקום טוב להתחיל, אז נרשמתי.
תודה על ההזדמנות ללמוד!
או, בדיוק כתב כאן דניאל שהוא ככל הנראה הכי צעיר בקורס, אז יש סיכוי לא רע שאני הכי מבוגר כאן (45).
מזמן מזמן למדתי מדעי המחשב, אבל לא עשיתי עם זה כלום, אז חשבתי למה לא לקחת גם קורס בפייתון ולא לעשות עם זה כלום
שלום לכולם
שמי מדי .במסגרת עבודתי בתחום הספנות עובדת הרבה עם דוחות אקסל גדולים. הבנתי שיש אפשרות בעזרת הפייתון לבצע חיתוכים באופן מהיר ונוח.
מצפה להתחיל
הי, אני דניאל, בן 45. רקע בסיסי פלוס ברשתות.
היי לכולם!
נאור בן 31 מהרצליה, מהנדס מכונות במקצועי עם אהבה נכזבת גדולה לתחום התכנות.
תודה רבה על היוזמה.
איזה כיף, גם אני אלמד בעברית